Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Hezky večer, chtěla bych si koupit nový fen, jelikož jednak řeším ochranu vlasu před přílišným teplem a taky mou neschopnost používat fen a kulatý kartáč, zřejmě sahnu po Dysonu, nicméně rada bych slysela osobní zkušenosti nebo spokojenost, přeci jen to není úplně levná záležitost. Ma ho někdo?
@Prosimklid píše:
Hezky večer, chtěla bych si koupit nový fen, jelikož jednak řeším ochranu vlasu před přílišným teplem a taky mou neschopnost používat fen a kulatý kartáč, zřejmě sahnu po Dysonu, nicméně rada bych slysela osobní zkušenosti nebo spokojenost, přeci jen to není úplně levná záležitost. Ma ho někdo?
mám ho dva roky a naprostá spokojenost. Perfektně funguje jak vyfoukání do objemu přes kulatý kartáč, tak dohladka, tím uhlazovacím nástavcem. I si občas dělám lokny. Za mě dávám 100%
@ivašot. Děkuji, a myslis, ze ta nová verze ma nějakou výraznou přidanou hodnotu? Mas variantu na dlouhé vlasy?
@Prosimklid píše:
@ivašot. Děkuji, a myslis, ze ta nová verze ma nějakou výraznou přidanou hodnotu? Mas variantu na dlouhé vlasy?
Já myslim, že ta nová verze má jeden nový nástavec na uhlazování vlasů, takže s tím neporadím. Jinak já mám verzi na kratší vlasy.
U fenovani je nejdůležitější technika, takže když se to nenaučíš, tak ani fén za desetitisíce tě nespasi.
@ritterqa píše:
U fenovani je nejdůležitější technika, takže když se to nenaučíš, tak ani fén za desetitisíce tě nespasi.
No vzhledem k tomu, jak je vymyšlený docela jo. Muzes se podívat, jakou technikou se dělají třeba vlny nebo co je coanda efekt.
Ahoj, má někdo dyson airwrap a k tomu hodně jemné dlouhé vlasy? Drží s tím účes? Přemýšlím nad koupi ale bojím se ze to budou vyhozené peníze.
Já Dyson Airwrap mám a jsem s ním spokojená. Je o dost lehčí než jiné kulmofény, které jsem zkoušela, takže mě z fénování nebolí ruce. Zároveň si myslím, že mi neničí vlasy tolik, jako obyčejný fén, který jsem měla předtím. Co se týče nástavců na vlnění vlasů, tak je nepoužívám vůbec. Vlny mi z nich nedrží a ani se mi nelíbí tolik jako vlny udělané kulmou. Kulatý kartáč na objem je super a ráda používám i nástavec na uhlazení vlasů. Vlasy mám jemné a vlnité.
Píšu bakalářskou práci právě o produktu Dyson Airwrap. Pokud byste mi mohli odpovědět na pár otázek, budu vám moc vděčná. Zabere to jen pár minut.
https://www.survio.com/…4F5E8R8E9P8T
Zdravim, dostala jsem dyson supersonic, prala jsem si airwrap. Nechci se osoby, co mi ho dala doknout a byt nevdecna, ale vubec me to s nim nejde. Nezvladam mit v akci obe ruce, fen je to skvelej o tom zadna. Peknou foukacku zvladne, ale nevim jak na vlny. Myslite, ze se to naucim? Nebo mam priznat barvu a fen vymenit? Mate nekdo supersonic a jste spokojene?