Džíny s manžetami

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
15
14.4.26 11:38

Džíny s manžetami

Ahoj,

již delší dobu se v obchodech vyskytují džíny s manžetami na konci nohavic. Mě se to nelíbí, působí to sportovně a do společnosti se to podle mě nehodí. Avšak takových riflí vídám v obchodem čím dál víc. Zajímá mě názor ostatních.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
421
14.4.26 11:52

Každé zboží má svého kupce. Já jsem třeba vůbec nepřišla na chuť dnešní módě crop top a oversice věcí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1682
14.4.26 11:53

Musela jsem si vygooglit, nedovedla jsem si moc představit, to se mi tedy nelíbí a takové bych nechtěla, připadá mi jako ohrnuté nohavice u džín pro děti, které do nich ještě „dorostou“ :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5296
14.4.26 12:08

No se nosilo i „za nás“ před x lety. Jako puberťák jsem je měla. Ono každý módní výstřelek není prostě pro každého, ale svého kupce si to jistě najde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1161
14.4.26 15:16

Je to móda, ale tohle se mi zrovna nelíbí, opravdu jak čekání, kolik ještě povyrostu!
dcera (13) nosí široké rovné nohavice (občas je „schová“ ještě do obřích kapes na bocích) a k tomu tílečko - není úplně hubená a ještě tento střih :zed: :roll:, ale mlčím a trpím, protože puberta, snížení sebevědomí, nastartování anorexie atd. :nevim:
no a teď do toho ještě manžety??? :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21463
14.4.26 15:29

No, tak džíny už ze své podstaty jsou spíše sportovní než společenský kousek oblečení. Já bych naopak řekla, že je v současné době tak široká nabídka střihů a materiálů, že si vybere každý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí