Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj,
již delší dobu se v obchodech vyskytují džíny s manžetami na konci nohavic. Mě se to nelíbí, působí to sportovně a do společnosti se to podle mě nehodí. Avšak takových riflí vídám v obchodem čím dál víc. Zajímá mě názor ostatních.
Každé zboží má svého kupce. Já jsem třeba vůbec nepřišla na chuť dnešní módě crop top a oversice věcí ![]()
Musela jsem si vygooglit, nedovedla jsem si moc představit, to se mi tedy nelíbí a takové bych nechtěla, připadá mi jako ohrnuté nohavice u džín pro děti, které do nich ještě „dorostou“ ![]()
No se nosilo i „za nás“ před x lety. Jako puberťák jsem je měla. Ono každý módní výstřelek není prostě pro každého, ale svého kupce si to jistě najde.
Je to móda, ale tohle se mi zrovna nelíbí, opravdu jak čekání, kolik ještě povyrostu!
dcera (13) nosí široké rovné nohavice (občas je „schová“ ještě do obřích kapes na bocích) a k tomu tílečko - není úplně hubená a ještě tento střih
, ale mlčím a trpím, protože puberta, snížení sebevědomí, nastartování anorexie atd. ![]()
no a teď do toho ještě manžety??? ![]()
No, tak džíny už ze své podstaty jsou spíše sportovní než společenský kousek oblečení. Já bych naopak řekla, že je v současné době tak široká nabídka střihů a materiálů, že si vybere každý.