Džíny z Kenvela Kids

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
28414
4.3.07 20:20

Džíny z Kenvela Kids

Ahoj holky.
V sobotu jsem koupila malýmu suprový džíny z dětskýho Kenvela. Jsou mu ale trochu větší. Nevíte, jestli když je vyperu na víc, než je psáno, že se trochu srazí? Mají se prát na 30° a se stejnými barvami (samozřejmě, jak jinak, že). Pokud by jste některá tušila na kolik je mám vyprat, aby se srazily, napište mi prosím. Myslím, že na 40° to asi nestačí.
Předem děkuji, Jana :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11779
4.3.07 20:58

No já bych je prala max na 60, oni se ti nesrazí, me se teda nesrazuilo ještě nic z Kenvela a to jsem jednou dostala strašně velkou mikinu na kluka a nešla

Kdyby jsi to prala na víc tak by mohly slézt barvy, což se mi ednou stalo, když mi omylem do uterek spadlo tričko, které jsem vyprala na 90 a vyvařila, no krása.

A neboj on do nich doroste

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28414
4.3.07 21:12

Ahojky, tak teď jsem zrovna dorazila od pračky. Dala jsem je na těch 60°, něco mi říkalo, že na víc asi ne. Uvidím, až je vytáhnu, napsala jsem si původní rozměry :D a pak je přeměřím. Když se nesrazí, bude je určitě mít v létě až na podzim a teď koupím jiné. Měly tam ještě jedny suprový, a byly i kratší a užší, ale já měla samozřejmě velké oči :roll: Jo, jo :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28414
4.3.07 22:56

Tak píšu výsledek. Džíny jsou vypraný, a ani o kousek se nesmrskly :roll: No, zase to mají fakt kvalitní, přežili bez újmy :D Tak budem kupovat nové, no… 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
860
5.3.07 08:54

kdyz je vyvaris, tj na 90, tak se ti zmensi :)

R.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28414
5.3.07 08:59

No a neztratí barvu? To se docela bojím risknout, abych je nezničila. Raději koupím menší a tyhle bude mít na léto-podzim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2318
5.3.07 15:27

Nechápu, dítě do nich nedoroste?

L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11779
5.3.07 18:13