e-on nebo RWE, u koho máte elektřinu a plyn?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
58
7.10.15 10:36

e-on --rwe

Ahoj maminky. dotaz, u které společnosti máte elektřinu, plyn? musím se rozhodnout, ale vůbec tomu nerozumím, takže prosím za jakékoliv názory budu ráda. díky. jiné společnosti nechci řešit. děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2874
7.10.15 10:40

Já šla prvně do RWE, tam mi nabídli elektriku a rovnou jsem od nich vzala i plyn, takže jsem nemusela na plynárny.
Raději bez elektriku i plyn od velkých firem - a né od nějaké Bohemie, od které jsem se hodně dlouho nemohla dostat potom, co jsem jako nová majitelka bytu vyřizovala energie.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
7.10.15 10:41

Takhle to mám v plánu, jen nevím kterou z těch dvou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5730
7.10.15 10:44

Máme Eon, ale vycházelo to téměř úplně stejně jako RWE. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
953
7.10.15 10:49

Za mě rozhodně cokoli jiného než RWE, máme u nich plyn, vše je v pohodě, ale když máte s něčím problém a chcete poradit, tak je to nejhorší společnost co znám. Na infolince nemají úplné informace a nikdy mi neporadili správně no a o pobočce ani nemluvím :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
7.10.15 10:55

My máme tak nějak střídavě obojí a je to stejný. Máme smlouvy na dobu určitou, jsou výhodnější, než na neurčito a pak s vždycky rozhodnu, jestli znovu u té jedné nebo k druhé - ale spíš už to poslední dobou ani moc neměním. Ale třeba na plyn, jestli jím hodláte topit, tak bych spíš doporučila eon, možná je o kapku levnější a v té velké spotřebě se to pak projeví.

• Citovat
  • Upravit
401
7.10.15 11:10

Záleží z jakého jsi regionu a jakou máte spotřebu (např. jestli plynem topíte, vaříte na něm). My jsme měli plyn od RWE a v severních Čechách byl suverénně nejdražší. Vloni jsme přešli k EON a ušetřili jsme cca 5 tisíc (rodinný dům, plyn. vytápění).Nejlepší je najít si na internetu nějakou kalkulačku (zadej si do vyhledávače např. porovnání cen plynu) a tam si zadat své údaje a uvidíš, jak ti to u vás vyjde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6534
7.10.15 11:53

My mame elektrinu od eonu a nikdy nebyl zadnej problem. Plyn mame od rwe a uz od zapojovani hruza a des, jsou neochotni a protivni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4584
7.10.15 11:57

Když jsem odešla s plynem od RWE, nový distributor mě pak vracel 9000 kč a u RWE bych ještě doplácela :cert:
Platím teď rozhodně méně.
Mám několik let Elimon.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
953
7.10.15 12:06

@Tableta @Dovesilke už jsem nečekala, že někdo ví jaký RWE skutečně je, napsala jsem tu několik příspěvků na to jací jsou to podvodníci a nikdy jsem se tady nesetkala s tím, že by se mnou někdo souhlasil, všichni byli naopak spokojeni. Tímto vám děkuji, že jste mě usvědčili v tom, že to není námi :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat