Slevy na jídlo na internetu a jeho kvalita
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Slevy na jídlo
Zdravím dámy,
máte někdo zkušenosti s nákupem potravin na internetu? Dá se věřit kvalitě potravin? V jaké kvalitě přijde např ovoce, chleba a podobně? Díky za odpověď?
Našla jsem na to nějaké akce a slevove kody, ale nevím, jestli tomu věřit.
Hezký den
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Mám zkušenost jen s Tescem. Přijde mi, že si dávají sakra pozor aby ti nepřišlo něco zkaženého nebo prošlého. Někdy mám pocit, že ovoce a zelenina je v lepším stavu než v obchodě. Nikdy jsem neměla sebemenší problém.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taky má zkušenost s Tescem a problém jsem nikdy neměla. Objednávala jsem si maso i zeleninu a nikdy nebyl problém s kvalitou.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Děkuji za odpovědi!
Pro začátek tedy zkusím chutě itálie
to je trvanlive
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kaspinka píše:
Mám zkušenost jen s Tescem. Přijde mi, že si dávají sakra pozor aby ti nepřišlo něco zkaženého nebo prošlého. Někdy mám pocit, že ovoce a zelenina je v lepším stavu než v obchodě. Nikdy jsem neměla sebemenší problém.
Někdy se ráno po cestě do práce stavím do Tesca pro nějakou snídani, oběd a vždy tam zrovna chystají nákupy - normálně z regálů ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@bartsch já vím že to chystají z regálů, ale někdy mi přijde, že si sakra dávají pozor co mi do toho balíčku přibalí;-)Tak jsem je tam viděla a dokonce i kontrolovali data spotřeby ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kaspinka To asi jo, většinou to tam dělají bigádníci - studenti (a studentky samozřejmě
). Ráno se tam hemží jak mravenci ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Prošlé potraviny kontrolují. Když se něčemu blíží datum spotřeby, tak to dají do žluté tašky, a upozorní na to. Aspoň teda u nás.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit