Nákup auta

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
12
1.9.15 19:05

Nákup auta

Nazdar holky,

vyznáte se tu některá v autech? Plánujeme s manžou koupi novýho autíčka, ale ani jeden z nás se v tom moc nevyzná. Chceme auto za nějakých 150 000 a nerada bych koupila úplnej křáp. Kupovat budeme asi v bazaru. Známí nám doporučovali AAA a koukala jsem, že tam mají docela velký výběr. Co byste doporučili vy?
Díky moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
101450
1.9.15 19:07

@vanilka78 No, je celkem úplně jedno, kde ho budeš kupovat, ale je potřeba vzít si s sebou někoho kdo se vyzná… jinak můžeš koupit křáp naprosto kdekoliv.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
953
1.9.15 19:15
@j.a.n.i1 píše:
@vanilka78 No, je celkem úplně jedno, kde ho budeš kupovat, ale je potřeba vzít si s sebou někoho kdo se vyzná… jinak můžeš koupit křáp naprosto kdekoliv.

souhlas :palec:

jinak je dobré udělat si nějakou představu o tom, co vůbec od auta očekáváte, kolik míst, jestli benzín (kratké vzdálenosti) nebo naftu (dlouhé vzdálenosti), atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11117
1.9.15 19:16

Nikdo ti neporadi konkretni auto. zalezi na mnoha vecech. a vazne si sezente nekoho, kdo se vyzna. i kdybyste mu meli dat penize za to, ze pujde vybrat s vama.
pokud se vubec v autech nevyznate, tak si na vas v bazaru smlsnou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31475
1.9.15 19:17
@vanilka78 píše:
Nazdar holky,vyznáte se tu některá v autech? Plánujeme s manžou koupi novýho autíčka, ale ani jeden z nás se v tom moc nevyzná. Chceme auto za nějakých 150 000 a nerada bych koupila úplnej křáp. Kupovat budeme asi v bazaru. Známí nám doporučovali AAA a koukala jsem, že tam mají docela velký výběr. Co byste doporučili vy?
Díky moc

Pokud máte možnost dotáhnout z Německa a ideálně vzít s sebou nějakého známého mechanika, bylo by to ideální. Pokud ne, tak bych osobně vybírala cokoliv kromě Aček - jsou na ně dost rozsáhlé stížnosti, vlastně neznám moc lidí (z prodávajících i kupujících), kteří by s nimi byli spokojení). A jinak chce to si ujasnit jaké auto chcete, k čemu ho chcete, jaké vlastnosti jsou pro vás prioritou, jaké méně… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
112
1.9.15 19:37
@vanilka78 píše:
Nazdar holky,vyznáte se tu některá v autech? Plánujeme s manžou koupi novýho autíčka, ale ani jeden z nás se v tom moc nevyzná. Chceme auto za nějakých 150 000 a nerada bych koupila úplnej křáp. Kupovat budeme asi v bazaru. Známí nám doporučovali AAA a koukala jsem, že tam mají docela velký výběr. Co byste doporučili vy?
Díky moc

Já ti doporučuji nekupovat v AAA, tam určitě křáp koupíš.
Za 150tisíc seženete nové auto s menším doplatkem. U nákupu auta poskytují slevy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
338
1.9.15 19:49

Nedoporucuju AAA. Sama jsem kdysi udelala stejnou blbost a koupila ojetinu v ackach. Nadhernou, super lak, atd. Po prvni zime jsem cumela co jsem to vlastne koupila. A postupne jsem do toho rvala jen prachy. A nakonec jsem ho prodala s odrenyma usima. A jeste me narkli z pretoceni tachometru. No ja ne ale acka ho pretocili… doporucuji nove auto. Napr. Dacia, Kia. Nejsou drahe. Napr. Dacia ma nove auto za 160.000 a jeste dava slevu na pojistku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kobliha51
1.9.15 19:51

@vanilka78

reklama?

• Citovat
  • Upravit
338
1.9.15 19:53

Prdlacky. My ted kupovali logana mcv jako rodinny vuz a zaroven manza bude mit jako pracovni nastroj. Za par tydnu cekame druhyho prcka a meli jsme Fabii a ta je mala. Mame ho doma dva dny. Mohu dat foto. My byly s ceniu teda trochu jinde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101450
1.9.15 19:56
@Ghotik píše:
Já ti doporučuji nekupovat v AAA, tam určitě křáp koupíš.
Za 150tisíc seženete nové auto s menším doplatkem. U nákupu auta poskytují slevy.

No, je otázkou, zda tomu půjde říkat auto :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31475
1.9.15 19:58

@Gambo já bych teda osobně radši ojetinu, klidně i jen mírnou s vyšší výbavou a kvalitněji provedenou než nové nevybavené. Ono v dnešní době se už ani nedá moc říct, že by bylo z čeho kvalitního vybírat - motorizace jsou zoufalé, provedení interiérů taky :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
338
1.9.15 19:59

@j.a.n.i1
Myslim ze je lepsi novy, i kdyz levny s malym vykonem nez ojeina do ktery rvat prachy. My se zbavili po 6 letech fabie. Vykupka byla pres 100. tis. Takze ji kolem 130 budou nabizet a vim s jistotou ze novy majitel ji bude uz jen krmit n opravach. Proto jsme se ji zbavili. Nechavali jsme ji v ackach. A kupovali jiz zminenou Dacii.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
338
1.9.15 20:02

@Nimie
Tak jak rikam my jsme s cenou pres 300.000 na te dacii a je v plne vybave. Vcetne parkovaviho radaru. Klimatizace a mame naftu. Motor mame 1.5 ale manza rika ze mame 99 koni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101450
1.9.15 20:05

@Gambo To jsi dobrý jasnovidec, když to víš jistě :think: i když fabii zrovna taky moc za auto nepovažuju. Ale máme auta stará průměrně 15 let a fakt je nekrmíme na opravách a i tak když započtu cenu toho auta, tak do něj můžu nacpat celkem dost a pořád mě to vyjde levněji než nový auto bez výbavy a bez motoru a budu mít auto vyšší třídy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
805
1.9.15 20:05

Já bych rozhodně nevolila autobazary. Volila bych inzerce a hlavně bych si zajednala automechanika, který se s vámi pojede na daný vůz podívat. Jinak koukejte na stav tachometru, stav karoserie a skutečnou spotřebu vozidla. Je dobré vědět zda ma auto FAP (filtr pevných častic). Přeji hodně štestí k nákupu vozidla (v dnešní době je štěsti dost důležite :kytka: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat