Nedoplatky na všem
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Nedoplatky na vsem
Ahoj maminky mam byt 2+1 kde jsem bydlela kdysi s pritelem… a je tady kotel takze si dokazete predstavit tu desnou hruzu nejprve na elektrine jsem doplacela 2000kc za vyuctovani ted mi prisel i plyn kde platim 1600 kc mesicne ze mam doplatit 1800kc a to nejhorsi meli sme spolecne v baraku vodu ted nam udelali budiky merice vody a na studene mam toto hrozive cislo za mesic 22334 asi se zblaznim je pravda ze kdyz mi to tu sekali a budovali tak jsem hodne uklizela tak to byl kybl za kyblem a ted jsem prala vecicky na maleho dostala jsem toho spoustu tak asi 15 pracek casto uklizim varim a jak byly ty tropi sprcha 3 denne ale musim setrit sousedi maji tak max 2000-6000 sou to sice duchodci a ty nemaji tak velkou spotrebu ale nechci doplacet pak zase tolik tisic a navic jsem ted doplacela 700 za vodu jako kazdy tak se na me sousedka divala jak na vraha ze si rikala asi tak ja skudlim a pak za vas doplacim ale ja netusila ze to bude tolik,,,musim byt nastvana na sebe a snad
nikdy se neponaucim
snad
omlouvam se za chybi pisu z mobilu a nekdy mi to napise co nechci ![]()
Příspěvek upraven 31.07.15 v 20:10
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Reakce:
Kolik mate vy za studenou vodu za minulej rok kazdy doplacel 700 ted si kazdy jede sam za sebe tak s takovou budu doplacet snad 10 tis
@makulinko píše:
Ahoj maminky mam byt 2+1 kde sem bydlela kdysi s pritelem a je tady kotel takze si dokazete prestavit tu desnou hruzu nejprve na elektrine jsem doplacela 2000kc za vyuctovani ted mi prisel plyn kde platim 1600 kc mesicne ze mam doplatit 1800kc a to nejhorsi meli sme spolecne v baraku vodu ted nam udelali budiky merice vody a na studene mam toto hrozive cislo za mesic 22334 asi se zblaznim je pravda ze kdyz mi to tu sekali a budovali tak jsem hodne uklizela tak to byl kybl za kyblem a ted jsen prala vecicky na maleho dostala jsem toho spoustu tak asi 15 pracek casto uklizim varim a jak byly ty tropi sprcha 3 dene ale musim setrit sousedi maji tak max 2000-6000 sou tu sice duchodci a ty nemaji spotrebu ale nechci doplacet pak zase tolik tisuc a navic jsem ted doplacela 700 za vodu jako kazdy tak se na me divala jak na vraha ze si rikala tak ja skudlim a pak sa vas jsem doplacela ale ja netusila ze to bude tolik jsem nastvana na sebe a nikdy se neponaucimsnad
![]()
![]()
omlouvam se za chybi pisu z mobilu a nekdy mi to napise co nechci
Jak se ti to povedlo? My na vode nijak neskudlime, pracka u nas jede denne, normalne se sprchujeme, napoustime vanicku, nekdy velkou vanu pro sebe, mycka taky denne a meli jsme preplatek. ![]()
- Upravit
A seš si jistá, že to byla spotřeba za měsíc a že ses koukala na správnej měřák? ![]()
- Upravit
@Terdul píše:
Nebo jestli jsi nepřehlédla desetinnou čárku?
Nebo tak. Když někdo ty měřáky nezná, tak dokážou pěkně zmást.
- Upravit
Jo jsem si jista mam tady merak jenom jeden 00022.33.4 tak ted uz budu setrit studena je levnejsi nez tepla ale i tak
To si myslím, že bys musela mít celý měsíc roztočené kohoutky 24 hodin denně…
@makulinko A ta čtyřka je červená nebo jinak barevná, že jo? A začínalo ti to počítat od nuly? Ten měřák se měsíčně nenuluje, čísla pořád nabíhají a jenom se to opisuje.
- Upravit
Moje znana mela preplatek 9000 tis a kazdy den se koupe ale malo pere a umyva furt nadobi a vari a uklizi tak ja nevim ![]()
@makulinko píše:
Moje znana mela preplatek 9000 tis a kazdy den se koupe ale malo pere a umyva furt nadobi a vari a uklizi tak ja nevim
Ty ten měřák špatně čteš, tohle je nemožný. To by tam jedině musel být nějaký únik ve vedení. Nemůžeš ho vyfotit?
- Upravit
Ja to neznam pokazde ke me nekdo prisel napsal odesel no a ted tu sousedka u me byla a chtela vedet stav tak ji rikam 22.33.4 tak na me kouka a rika to si delas srandu ne??? Meri ni to od 0000000 a mame je mesic a uz tam mam 00022,33,4 ted mam strach ze bud mam tolik spotreby a nebo je neco stim budikem ta firma byla divna
...
Nedali ti papírek při výměně vodoměru? Tak by měl být psaný počáteční stav.
Bacha na to, my meli nedoplatek za teplo 18000kc. Napsala jsem jim a nakonec byl jen 2000kc. Spletli obdobi.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat