Nedoplatky na všem

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
21
31.7.15 22:00

No ráči to smazu byla chyba se tady poradit vždy se najde někdo zlej nebo škodolibej ja vím ze cislo je velke a také me napadlo ze může být vadnej ten meric ale co mam ted delat zitra na to někoho zavolam

• načítám...
13141
31.7.15 22:01
@makulinko píše:
No ráči to smazu byla chyba se tady poradit vždy se najde někdo zlej nebo škodolibej ja vím ze cislo je velke a také me napadlo ze může být vadnej ten meric ale co mam ted delat zitra na to někoho zavolam

proč si něco děláš z narážek? Prostě to vyřeš…

• načítám...
Tunrida
31.7.15 22:05

@makulinko Co ti kdo řekl? 8o

• Upravit
6376
31.7.15 22:07

Mě se nezdá, že by byl někdo zlý nebo škodolibý 8o přeji ti ať se to vyřeší a vysvětlí :palec:

• načítám...
13141
31.7.15 22:09
@RadkaCh píše:
@makulinko Co ti kdo řekl? 8o

spíš co přesně se jí dotklo?

• načítám...
1265
31.7.15 22:10

Nebud vztahovacna, ziadne nevhodne reakcie tu nepadli. Ja neporadim, ja mam polrocnu spotrebu(aktualne odpisovali) malu-11 studenej a 6 teplej. Ak pojdem tymto tempom tak budem doplacat.

• načítám...
13141
31.7.15 22:14

U nás je spotřeba taky malá. Ale můj muž je blázen. Dokud se syn koupal ve vaně (sprcha mu dělala zle), kýbloval vodu. Tak do půlky léta používáme i hojně vodu ze spodního sklepa, kterou tahá čerpadlo.
Když k nám jde paní odečítat vodu, vždycky krotí hlavou, neb náš dům má spotřebu jako panelákový byt :nevim:

• načítám...
6160
31.7.15 22:15
@JayLee píše:
@makulinko nam kazdej rok vraceji :nevim: platíme mesicne2850 kc a v tom je FO, tepla a studena voda, topeni a najem a při vyucrovani nam cca 1500 vraceji, elektriku platíme 1000 kc mesicne a taky nam kolem 1800 vraceji - byt os vl 120 m2 4+1 :roll:

V Adamovĕ u Brna náklady za inkaso a fond pro 2+1 5 300 kč 8o
Jsme se zajímali o koupi, ale kvůli drahým nákladům jsme byt odmítli.

• načítám...
6160
31.7.15 22:19
@makulinko píše:

Nevšimla jsem si, že by tu nĕkdo byl zlej nebo škodolibej.

• načítám...
31.7.15 22:28
@makulinko píše:

nechapu

• načítám...
11309
31.7.15 22:39

A kdyz mas vypnutou vodu, tak se vodomer točí?

• načítám...
4062
31.7.15 22:40

@makulinko: Taky se mi nezdá, že by tu na tebe někdo byl zlý nebo škodolibý. Jen se všichni diví, jak ti naskákala taková spotřeba. A dostalas dokonce i pár užitečných rad - především zavři v bytě všechny kohoutky, všechno kudy teče nějaká voda a běž se podívat, jestli se měřák točí. Pokud ano, někde ti voda utíká a musí se to najít a opravit, jinak se nedoplatíš. Zpětně to pak neprokážeš!

• načítám...
482
31.7.15 23:23

@omites tak s tou vodou to mám úplně stejně. Taky s ní dost šetřím, zbytečně neplýtvám. Asi kdybych měla lepší příjem, nebyla bych tak opatrná.

Zakladatelko, zavolej na firmu, co vám dodává vodu, nebo na byťák a chtěj, aby k vám poslali někoho, kdo to zkontroluje. U nás v baráku jeden byt byl připojen na druhý, zjistila to až kontrola. Určitě to bude jen nějaká chyba, buď v klidu, dokud ti někdo neřekl něco jiného. Dej vědět, jak jsi dopadla. Samotnou by mě to zajímalo.

• načítám...
3503
31.7.15 23:58

@makulinko Neprotéká ti záchod? Nekape vodovod? Může být i vadný měřák. A co se týká plynu - máš vyčištěný kotel?

• načítám...
4367
1.8.15 07:06

@Lucy 21 měli jsme to samé v loni. Přišlo vyúčtování a tam bylo -chceme 8800 za vodu. Nejdřív jsem poklesla v kolenou a potom si vzpomněla, že každý rok jsme platili do 3 tis. /máme nízké zálohy/. Tak jsem volala a psala doporučené dopisy a nakonec jsem k nám dostala člověka z byťáku i vodáren a měli jsme vodoměr, který tu už dobrých 5 let neměl být. Nakonec jsme platili asi 2 tis. Ale taky, pokud bych se neozvala, tak jim to divný nepřijde a budu platit za něco, co neproteklo…

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat