Oprava peněženky

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2752
2.8.15 21:41

Oprava peněženky

Ahoj holky, dneska mě naštval můj manžel :cert: celý dva dny měl půjčenou mojí peněženku / to mi nevadí jsem mu řekla ať si ji vezme, když jde na nákup/ ale teď večer se mi přiznal, že se,,sám " rozbil zip na drobné. Tuto peněženku jsem dostala od sestry z Anglie mám ji asi rok a je naprosto úžasná. Vejde se mi do ní vše od kartiček po řidičák, občanku, peníze… koukala jsem na internetu jestli bych ji nesehnala ale tuto značku jsem bohužel nenašla a když už tak bazarové a ne tak praktickou a hezkou jako je ta moje. :( koukala jsem i na nové ale když už se mi nějaká líbila, měla strašně blbý uspořádání - s touhle se nechci vůbec rozloučit. Proto se chce zeptat, opravují nebo spíše vyměňují někde zip v peněžence??? díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4620
2.8.15 21:47

To zvladne kazda svadlena nebo opravar obuvi… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2752
2.8.15 21:48

@geilens takže by to šlo??? to by bylo super :palec: ještě někoho takového najít :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8284
2.8.15 21:50

Zašla bych do opravny oděvů, to tam určitě někde máte. Stopro si s tím poradí :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30300
2.8.15 22:26

@Alčák1 zkus radši ty sedláře. Švadleny a opravny oděvů na to nejspíš nebudou mít stroje. My dáváme tašky atd. na opravu čalouníkovi nebo sedláři

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat