E-shop - dotazy, rady
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
E-shop - dotazy, rady
Ahoj vespolek,
prosím o radu každého, kdo rozumí věcem kolem e-shopu. Pro pořádek uvádím, že o založení pouze přemýšlím a sbírám informace, abych pak posoudila, jestli do toho vůbec jít. Po přečtení XY článků, z kterých v tom mám spíš guláš, jsem si dala dohromady zatím toto:
ptz jsem na RD, jedná se o vedlejší činnost a s tím spojené výhody pro placení zdrav. a soc. pojištění
jednalo by se o pronájem eshopu - víte někdo o levnější, ale dostačující službě vhodné pro začátečníka a úplného laika? ![]()
eshop by byl napojen na dodavatele, čili zboží se stahuje buď ručně nebo se importuje automaticky, jak se ale na zboží nasadí konečná cena, za kterou zboží prodám? nakoupím za velkoobchodní cenu, jaká má být cena v mém eshopu? (nebyla bych plátcem DPH)
je vedení daňové evidence složité? nebo to zvládne převážně každý..
děkuji za jakékoli info a pokud mám v něčem špatný přehled, tak mě omluvte, ale všechno si studuji sama z článků na netu a není to zrovna jednoduché ![]()
případně kdybyste věděly o jednodušší formě, jak si přivydělat prodejem přes internet, budu ráda za tipy…
ahoj! ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Holky poradíte mi aspoň s tou cenou, jak se určí konečná prodejní cena, když nakoupím levněji ve velkoobchodu..za kolik mám pak prodávat?
děkuji!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
O jaký jde sortiment?
Ohledně té ceny, můj přítel prodává za cenu, ze které se mu při nákupu u dodavatele strhne částka = jeho rabat, zisk. Jinak, pokud to tvůj dodavatel takto nemá, určíš si cenu sama. Projela bych konkurenci a snažila se být nejvýhodnější…
Další možností internetového prodeje je dropshiping, nemusíš zboží nakupovat, jde od dodavatele rovnou zákazníkovi.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit