Zajímavý podnikatelský záměr

6611
26.10.16 12:23

Zajímavý podnikatelský záměr

Docela mě zarazilo jak rychle bylo smazáno téma kde uživatelka nadhodila jestli by byl zájem o koupi balíčků vzorků plen různých výrobců.
s plenama obchoduji a když jsem jí chtěl nápad pochválit tak už byla smazaná.
Takže za mě toto je dobrý a zajímavý podnikatelský záměr který je vhodný jako doplněk k běžnému prodeji. Nabídnout balíček kde bude třeba 10-20 druhů plen po třech kusech spoustě maminek ušetří spoustu časi a peněz za nevyhovující typy. Dyť jen pampers vyrábí 4 druhy plen.

Aby se dala diskuse zajímavě rozvést tak otázka zní, máte v hlavě nějaký podnikatelský záměr který podle Vás tutově musí vyjít a přesto se do toho nidky nepustíte?

Můj top 1 je chov motýlů a potom je prodávat jako dárky v malé krabičce, nebo svatby výročí v košíku atd. Vím že to v zahraničí normálně funguje, nějaké znalosti z chovu mám, ale při představě že musím víc jak půl roku vytápět skleník, pěstovat krmivo pro housenky, expedovat po celé čr… mít vždy dost imág i když o ně zrovna není zájem. :nevim: asi zůstanu u neživých komodit. Ale určitě by mě to moc bavilo a bylo by to krásné povolání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
26.10.16 12:30

My kdysi vymysleli při pivu podnikatelský záměr, který ještě nikdo nevymyslel a to konkrétně plést (dělat) dredy na chlupech v podpaží anebo nad „ocáskem“ :mrgreen:
Myslím, že kdyby toto ukázala nějaká celebrita, spoustu bláznů by se chytlo taky, tak by jsme rozjeli salony po celém světe a pletli by jsme z chlupů na těle dredy.
Jak by to pak vypadalo, kdyby taková hezká slečna ukazovala z podkalhotek dred :mrgreen:

Příspěvek upraven 26.10.16 v 12:35

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.10.16 12:36
@Saatine píše:
Ty vo*e, já jdu radši pracovat :lol:
Čím větší pitchovina a hovadina, tím více to přeci dnes letí - viz fotit se s chlupama v podpaží, fotit se nahý u poprskaného koupelnového zrcadla, nebo na sebe lít kýbl vody - a jaký to mělo úspěch :pankac:
Tak proč né dredy na pipině a u ocasa? Případně pod paží?
Si to asi nechám patentovat.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.10.16 12:38
@Saatine píše:
Ty vo*e, já jdu radši pracovat :lol:

U piva toho vždycky vymyslíš nejvíc :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1291
26.10.16 12:39
@hudečice píše:
My kdysi vymysleli při pivu podnikatelský záměr, který ještě nikdo nevymyslel a to konkrétně plést (dělat) dredy na chlupech v podpaží anebo nad „ocáskem“ :mrgreen:
Myslím, že kdyby toto ukázala nějaká celebrita, spoustu bláznů by se chytlo taky, tak by jsme rozjeli salony po celém světe a pletli by jsme z chlupů na těle dredy.
Jak by to pak vypadalo, kdyby taková hezká slečna ukazovala z podkalhotek dred :mrgreen:Příspěvek upraven 26.10.16 v 12:35

Omg… :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.10.16 12:43
@Saatine píše:
Nekritizovala jsem ten nápad, u nějakých cvoků by se to chytlo :D
Jen, když vidím už až takové šílenosti, tak se jdu raději zařadit do nudného proudu :D
Jojo u piva lidi zachrání svět, vyřeší krize, promění politiku :D Jen já akorát pokaždé někoho sbalím, lepší nepít :D

A těch cvoků je více jak miliarda :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.10.16 12:44

Mam v hlave zamer, ktery zustane asi taky jen zamerem. Chtela by si otevrit domov duchodcu. Mam vyhlidnuty uz i objekt. Ale porad vaham…myslim, ze nejsem ochotna obetovat svuj poklidny zivot takovemu projektu…no, jeste uvidime.
Prosim anonym.

• Citovat
  • Upravit
26.10.16 12:45
@Anonymní píše:
Mam v hlave zamer, ktery zustane asi taky jen zamerem. Chtela by si otevrit domov duchodcu. Mam vyhlidnuty uz i objekt. Ale porad vaham…myslim, ze nejsem ochotna obetovat svuj poklidny zivot takovemu projektu…no, jeste uvidime.
Prosim anonym.

Projekt je to dlouhodobý, shánění peněz, zdravotního personálu, shánění peněz na platy, na provoz, toto je běh na dlouhou trať, ale věřím, že se to dnes vyplatí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
26.10.16 12:48
@jakanas píše:
Docela mě zarazilo jak rychle bylo smazáno téma kde uživatelka nadhodila jestli by byl zájem o koupi balíčků vzorků plen různých výrobců.
s plenama obchoduji a když jsem jí chtěl nápad pochválit tak už byla smazaná.
Takže za mě toto je dobrý a zajímavý podnikatelský záměr který je vhodný jako doplněk k běžnému prodeji. Nabídnout balíček kde bude třeba 10-20 druhů plen po třech kusech spoustě maminek ušetří spoustu časi a peněz za nevyhovující typy. Dyť jen pampers vyrábí 4 druhy plen.

Aby se dala diskuse zajímavě rozvést tak otázka zní, máte v hlavě nějaký podnikatelský záměr který podle Vás tutově musí vyjít a přesto se do toho nidky nepustíte?

Můj top 1 je chov motýlů a potom je prodávat jako dárky v malé krabičce, nebo svatby výročí v košíku atd. Vím že to v zahraničí normálně funguje, nějaké znalosti z chovu mám, ale při představě že musím víc jak půl roku vytápět skleník, pěstovat krmivo pro housenky, expedovat po celé čr… mít vždy dost imág i když o ně zrovna není zájem. :nevim: asi zůstanu u neživých komodit. Ale určitě by mě to moc bavilo a bylo by to krásné povolání.

Jo, tak to se nedivím - já tady maminkám taky nabídla něco z oboru, ve kterém podnikám a na mě vytáhli těžší kalibr než pouhé smazání tématu a to v podobě zablokování účtu z důvodu komerce…Není zde povoleno dělat nějaké „reklamy“ firmám apod. :nevim: Myslela jsem, že tady komunikujeme s maminkama a snažilkama, můžeme si doporučovat, nabízet, prodávat apod.,ale asi ne… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3037
26.10.16 12:49

My vzdy s manzelem chteli mit hospodu/restauraci. Mame to za ty roky spolu uz uplne promysleny :mrgreen:,jen sebrat tu odvahu. A ja si jednu dobu pohravala s myslenkou na svacinovy bufet :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
26.10.16 12:55

Ja chtěla pěstovat šneky. Nevim - mam šneky proste rada. V čemž je ten problém, protože bych je nedokázala prodat na jídlo a tudíž by to asi tak úplně vydelecne nebylo :mrgreen:

Taky mame kočky - uvažovala jsem o chovu, ale to obnáší i výstavy apod a na to ja nejsem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6611
26.10.16 13:03
@hudečice píše:
Jak by to pak vypadalo, kdyby taková hezká slečna ukazovala z podkalhotek dred :mrgreen:Příspěvek upraven 26.10.16 v 12:35

Ale to jsem už někde viděl, ale nevím jestli by se daly ty tvrdý zakroucený chlupy zplést tak aby držely rovně? zkoušely jste to někdy jestli to vůbec fyzicky jde?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7527
26.10.16 13:03
@Kajule21 píše:
Jo, tak to se nedivím - já tady maminkám taky nabídla něco z oboru, ve kterém podnikám a na mě vytáhli těžší kalibr než pouhé smazání tématu a to v podobě zablokování účtu z důvodu komerce…Není zde povoleno dělat nějaké „reklamy“ firmám apod. :nevim: Myslela jsem, že tady komunikujeme s maminkama a snažilkama, můžeme si doporučovat, nabízet, prodávat apod.,ale asi ne… :nevim:

já tu diskuzi otevřela, ale ona nenabízela konkrétní značky, nic takového, pouze se ptala, jestli si myslíme že by o to zájem byl, já bych to u první dcery hodně využila, dost mě překvapilo že je to smazaný

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10680
26.10.16 13:04

@Tichošlápek ja si od tebe koupim sneka na mazleni :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.10.16 13:06
@Tarinka píše:
@Tichošlápek ja si od tebe koupim sneka na mazleni :D
Šneka sháněla nedávno kamarádka do akvária. Tož to by se možná chytlo, ale mám za to, že šneka bys mohla dodávat tak maximálně do Alkrónu.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat