Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Co nejbaby? Tam jsem par věci koupila levněji než nabízeli jinde. A poslali rychle.
Ale zrovna na ty postýlky nevím, dětskou miminkovských mám z xxxlutz a mladeznickou dřevěnou z relaxin.CZ
Koukni na postylky-vybaveni.cz ted nedávno jsem tam objednávala, čekam až to dorazí
Je tam velký výběr všeho možného ![]()
Kočárky Daniela z Kolína. Mají opravdu skvělý přístup, přehledný web, rychlé dodání a nadstandardní komunikace. Například o jakémkoliv zpoždění. Pak je tam i nějaké sleva pro stálé zákazníky, občas dávají dárky k nákupu.
Moc se mi líbí ten eshop postylky-vybaveni až bude víc čas kouknu tam pořádně, je toho tam fakt strasně moc, ale asi určitě tam budu objednávat ![]()
@simonan23 Můžu se zaptat, co sis tam kupovala? koukla jsem se tam a moc se mi líbí ty postýlky.. Tak jestli si tam nekupovala třeba nabytek, jestli je opravdu kvalitní?:-)
@simonan23 Takže seš s tou postýlkou spokojená, jo? No super, já právě sem tady po téhle aji koukala ![]()
Ahojky, tip na dobrý e-shop s velkým výběrem všeho možného pro dítě? postýlky, matrace, jídelní židle apod. Za dobré ceny