Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoooj, ráda bych oživila prosím tuhle diskuzi, protože kočárek Easy go Optimo snad smazali z povrchu Země
nikde ho nikdo nemá, náhr. díly šílená čekačka apod.
Mám ho v bílé barvě kontrukce a šedivou budku, a teda… docela mazec!! Jsem zatím hodně zklamaná. Vzhledově kočárek dokonalý, ale obrubník?? Přijde mi, že konstrukci rozlomím když chci přední kolečka nadzvednout! ![]()
Mám objednaná nafukovací kolečka, snad to s nimi bude lepší…
@Zirafka11 mohu se zeptat, jak se jezdí s nafukovacími koly na easy go? Děkuji ![]()
@adeeelia píše:
@Zirafka11 mohu se zeptat, jak se jezdí s nafukovacími koly na easy go? Děkuji
Kočárek jsem nakonec prodala. Šílená konstrukce, vůbec není pevná, je nějak odlehčená a kočárek jsem nenadzvedla ani na obrubník, bez toho aby v něm divně nepraskalo apod. ![]()
Dobrý den, nemám tedy hluboký kočárek Easy go optimo, ale jen sportovni verzi a na kočárek nedám dopustit, jsem sním nekutečně spokojená a i moje dcera si v něm dost hověla. Kočárek jsem kupovala před rokem a půl narychlo a koupila bych ho znovu. Ikdyž jsem kočárek dost často přetěžovala mohu říct je to prostě držák. Jak už bylo zmíněno není nijak zvlášt odpružený, ale s nafukovacími koly je to ohodně lepší. ![]()
Za mě tedy nejhorší kočárek co jsem kdy vezla. Přesně jak píšou holky, vyjet obrubník peklo . V terénu hrozná jízda. Příšerný kostitras. Jsem z něj hrozně nešťastná. Malou to budí a leká se..
![]()
Koupila jsem ho za 5000,–
Vyhozené peníze ![]()