Easy Go Optimo

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1163
5.12.16 22:14

Ahoooj, ráda bych oživila prosím tuhle diskuzi, protože kočárek Easy go Optimo snad smazali z povrchu Země :mrgreen: nikde ho nikdo nemá, náhr. díly šílená čekačka apod.
Mám ho v bílé barvě kontrukce a šedivou budku, a teda… docela mazec!! Jsem zatím hodně zklamaná. Vzhledově kočárek dokonalý, ale obrubník?? Přijde mi, že konstrukci rozlomím když chci přední kolečka nadzvednout! :(
Mám objednaná nafukovací kolečka, snad to s nimi bude lepší…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7276
27.1.17 19:43

@Zirafka11 mohu se zeptat, jak se jezdí s nafukovacími koly na easy go? Děkuji ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.1.17 22:52
@adeeelia píše:
@Zirafka11 mohu se zeptat, jak se jezdí s nafukovacími koly na easy go? Děkuji ;)

Kočárek jsem nakonec prodala. Šílená konstrukce, vůbec není pevná, je nějak odlehčená a kočárek jsem nenadzvedla ani na obrubník, bez toho aby v něm divně nepraskalo apod. :(

• Citovat
  • Upravit
48
13.1.18 13:28

Kočárek - zkušenosti

Dobrý den, prosím má někdo kočárek?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
15.2.18 09:58

easy go optimo

Dobrý den, nemám tedy hluboký kočárek Easy go optimo, ale jen sportovni verzi a na kočárek nedám dopustit, jsem sním nekutečně spokojená a i moje dcera si v něm dost hověla. Kočárek jsem kupovala před rokem a půl narychlo a koupila bych ho znovu. Ikdyž jsem kočárek dost často přetěžovala mohu říct je to prostě držák. Jak už bylo zmíněno není nijak zvlášt odpružený, ale s nafukovacími koly je to ohodně lepší. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.6.18 20:20

Easy go optimo

Za mě tedy nejhorší kočárek co jsem kdy vezla. Přesně jak píšou holky, vyjet obrubník peklo . V terénu hrozná jízda. Příšerný kostitras. Jsem z něj hrozně nešťastná. Malou to budí a leká se.. :,( :,(
Koupila jsem ho za 5000,–
Vyhozené peníze :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí