Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj, mate nekdo tento kocarek? Jste s nim spojene? Diky za odpoved ![]()
Nikdo nic? Moc se mi tenhle sportak libi ale nikde zadna recenze ![]()
Ano koupila, ale sla jsem ho vymenit. Kocarek je krasny prostorny…dobre se sklada, ale odpruzeni na bodu nula. Je dobry tak akorat na uplne hladky asfalt nebo do obchodaku…
byla jsem velmi zklamana. Ale ted mame bebetto nico a spokojenost na obou stranach ![]()
Ja ho chcem aj s nafukovacimi kolieskami. Myslis ze aj vtedy by to bol problem? Tiez som rozmyslala nad nicom ale nan som citala negativne recenzie tak som z neho upustila
Nevim ja nafukovaci nemela..ale myslim si ze jde hlavne o to odpruzeni… A co jste na nej cetla spatneho?
Ze strieska nedrzi dobre pevny tvar, a zeje problem aj pri polohovani ked je strieska natiahnuta
Tak s boudickou nemame zadmy problem. Tvar drzi hezky
muzu vam klidne vyfotit ![]()
Klidne sem muzete hodit par fotecek, taky nad nicem premyslim
. Diky
Můžu se zeptat, jestli jde to nico složit, když je sedacka otočená na tebe? Díky
Jde slozit ale ne uplne… My vzdycky otocime sedacku a slozime. Otazka par vterin ![]()
Diky. A jste s nim porad spokojena? Ja do nej asi na 99% take pujdu. Je hezky a je dobra ta otocna sedacka ![]()
Ahoj, premyslime take o koupi, uz jste nasli nejake chyby nebo jste stale spokojeni? Moc se mi libi, ale bohuzel nikde nejsou zadne recenze, tak bych byla moc rada za odpoved, dekuji ![]()