Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj, jelikož ještě ani nejsem znovu těhotná a navíc nerada vozím děti v kočárku, ale nosím, je nejvyšší čas vybrat kočár pro následující miminko:)
Teď teda vybírá kamarádka a zaujal ji nový EW June. Bydlíme v nově ochodníkovaném malém městečku, nikde žádná kočičí hlava, největší nerovnosti jsou zámkovka:) Což by snad neměl být problém. Ale já se budu stěhovat do naopak „historického“ města se spoustou špatných chodníků, tak by mě mrzelo, kdybych si ho koupila taky a bila se pak do hlavy.
Zkušenost mít asi nikdo nebude, ale viděli jste ho aspoň někdo „živě“?
june
june2
Taky by me zajimalo, zda ma nekdo uz nejakou zkusenost. Libi se mi i Qtro. Zajimalo by me, jak je EW June velky, kdyz udavaji nosnost az 30kg. Vleze se tam bez problemu 3lete dite?
Co otocna kolecka, daji se zaaretovat?
Tak do toho kocarku jsem se asi uplne zamilovala!
Do tedka jsem vahala mezi X-Lander Move:
A EasyWalker QUTRO..ten mi doporucovala kamaradka, ale ta ma QUTRO. Ale tam se mi nelibilo to polohovani na zipy…
Ale ted jsem narazila na http://www.kocarky.cz/…er-june.html a uplne mi to ohromilo! Akorat taky nemuzu najit zda ty kolecka jdou zaeritovat, jak jsou vlastne velka a jestli se da jezdit i v terenu (snih, pisek, les).. ![]()
Zkus se podivat na youtube, je tam docela dlouhe instruktazni video, me to tedy odradilo.
A joooo… Vypada to, ze ty kolecka doopravdy nejdou zaritovat a ze soportacek nejde do uplneho lehu.. Ch jooo.. Tak jsem opet tam kde byla.. Ja se snad pro zadnej nerozhodnu ![]()
Alee jooo u Junu jdou zaaretovat přední kola, a co se týče polohování tak naprosto vyhovuje neni to 100% leh ale vubec mi to nevadí, je tam lehký uhel, který je zanedbatelný. Jsem s nim spokojená… a i když sporťák vypadá že je malej, a nic nevydrží.. je to možná k smíchu ale sednul si do toho muj 40 kg syn jen ze srandy a kočárek vydržel!!! neuvěřitelný… ![]()
Petuska30: Nebudete ho náhodou na jaře prodávat?
Mě se za něj nechce dávat tolik peněz protože potřebuju jen hlubokej kočár a ten se samostatně neprodává
káru mám po prvním Baby jogger city elite a s tou jsem max spokojená)
Fibi2: Nene jsme čerstvě ve sporťáku… málo který slušný kočár se dá koupit jen jako samostatná korba :// jen juna mužu fakt doporučit..
Tak to je škoda
no ještě mám čas do dubna tak budu pokukovat
jinak mám v záloze Mutsy Evo. Přesto díky za odpověď ![]()
@Petuska30 píše:
Alee jooo u Junu jdou zaaretovat přední kola, a co se týče polohování tak naprosto vyhovuje neni to 100% leh ale vubec mi to nevadí, je tam lehký uhel, který je zanedbatelný. Jsem s nim spokojená… a i když sporťák vypadá že je malej, a nic nevydrží.. je to možná k smíchu ale sednul si do toho muj 40 kg syn jen ze srandy a kočárek vydržel!!! neuvěřitelný…
Ahoj, moc prosim nemohla bys ho nafotit, konkretne nejvic me zajima ten leh, prosim prosim? Realny fotky moc nejsou:-( dekuju moc!
@fibi2 píše:
Petuska30: Nebudete ho náhodou na jaře prodávat?Mě se za něj nechce dávat tolik peněz protože potřebuju jen hlubokej kočár a ten se samostatně neprodává
káru mám po prvním Baby jogger city elite a s tou jsem max spokojená)
tak to já bych koupila k BJ jen hlubokou korbičku!! jdou na něj obě dvě, co se tu prodávají, ta pevná je větší, ta s ušima jako vložná taška je menší, má asi jen 76cm a šířku jen 28 (ale zase se dá dát i na city mini, což byl vždycky můj sen, dva kočáry, jeden terénní, jeden golfáč, stejná korba..)
ta menší: http://www.detskydum.cz/…uble-999301/
ta větší: http://www.detskydum.cz/…lite-899601/
(píšou vnitřní rozměr 76, ale určitě je větší, než ta s ušima..)