Easywalker June

173
26.11.12 00:11

Easywalker June

Ahoj, jelikož ještě ani nejsem znovu těhotná a navíc nerada vozím děti v kočárku, ale nosím, je nejvyšší čas vybrat kočár pro následující miminko:)
Teď teda vybírá kamarádka a zaujal ji nový EW June. Bydlíme v nově ochodníkovaném malém městečku, nikde žádná kočičí hlava, největší nerovnosti jsou zámkovka:) Což by snad neměl být problém. Ale já se budu stěhovat do naopak „historického“ města se spoustou špatných chodníků, tak by mě mrzelo, kdybych si ho koupila taky a bila se pak do hlavy.
Zkušenost mít asi nikdo nebude, ale viděli jste ho aspoň někdo „živě“?
june
 june2

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
82
10.12.12 14:02

Taky by me zajimalo, zda ma nekdo uz nejakou zkusenost. Libi se mi i Qtro. Zajimalo by me, jak je EW June velky, kdyz udavaji nosnost az 30kg. Vleze se tam bez problemu 3lete dite?
Co otocna kolecka, daji se zaaretovat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
17.12.12 22:53

Tak do toho kocarku jsem se asi uplne zamilovala!
Do tedka jsem vahala mezi X-Lander Move:

• ma polohovatelne zadicka u korby,
  • da se zvednout striska tak, ze miminko muze na brisku pozorovat okoli,
  • ty led diody mi prislo jako super napad…
  • sehnala jsem na netu komplet za 12500,–(ale dost jsem se bala polske vyroby a maleho kosiku… )

A EasyWalker QUTRO..ten mi doporucovala kamaradka, ale ta ma QUTRO. Ale tam se mi nelibilo to polohovani na zipy…

Ale ted jsem narazila na http://www.kocarky.cz/…er-june.html a uplne mi to ohromilo! Akorat taky nemuzu najit zda ty kolecka jdou zaeritovat, jak jsou vlastne velka a jestli se da jezdit i v terenu (snih, pisek, les).. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
18.12.12 08:39

Zkus se podivat na youtube, je tam docela dlouhe instruktazni video, me to tedy odradilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
18.12.12 13:02

A joooo… Vypada to, ze ty kolecka doopravdy nejdou zaritovat a ze soportacek nejde do uplneho lehu.. Ch jooo.. Tak jsem opet tam kde byla.. Ja se snad pro zadnej nerozhodnu :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Petuska30
21.1.13 09:37

Alee jooo u Junu jdou zaaretovat přední kola, a co se týče polohování tak naprosto vyhovuje neni to 100% leh ale vubec mi to nevadí, je tam lehký uhel, který je zanedbatelný. Jsem s nim spokojená… a i když sporťák vypadá že je malej, a nic nevydrží.. je to možná k smíchu ale sednul si do toho muj 40 kg syn jen ze srandy a kočárek vydržel!!! neuvěřitelný… :P

• Citovat
  • Upravit
fibi2
23.1.13 08:57

EW June

Petuska30: Nebudete ho náhodou na jaře prodávat? :-)Mě se za něj nechce dávat tolik peněz protože potřebuju jen hlubokej kočár a ten se samostatně neprodává :-((káru mám po prvním Baby jogger city elite a s tou jsem max spokojená)

• Citovat
  • Upravit
Petuska30
23.1.13 12:14

Fibi2: Nene jsme čerstvě ve sporťáku… málo který slušný kočár se dá koupit jen jako samostatná korba :// jen juna mužu fakt doporučit..

• Citovat
  • Upravit
fibi2
23.1.13 14:03

Tak to je škoda :-( no ještě mám čas do dubna tak budu pokukovat :-) jinak mám v záloze Mutsy Evo. Přesto díky za odpověď ;-)

• Citovat
  • Upravit
367
23.1.13 22:10
@Petuska30 píše:
Alee jooo u Junu jdou zaaretovat přední kola, a co se týče polohování tak naprosto vyhovuje neni to 100% leh ale vubec mi to nevadí, je tam lehký uhel, který je zanedbatelný. Jsem s nim spokojená… a i když sporťák vypadá že je malej, a nic nevydrží.. je to možná k smíchu ale sednul si do toho muj 40 kg syn jen ze srandy a kočárek vydržel!!! neuvěřitelný… :P

Ahoj, moc prosim nemohla bys ho nafotit, konkretne nejvic me zajima ten leh, prosim prosim? Realny fotky moc nejsou:-( dekuju moc!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
24.1.13 11:35
@fibi2 píše:
Petuska30: Nebudete ho náhodou na jaře prodávat? :-)Mě se za něj nechce dávat tolik peněz protože potřebuju jen hlubokej kočár a ten se samostatně neprodává :-((káru mám po prvním Baby jogger city elite a s tou jsem max spokojená)

tak to já bych koupila k BJ jen hlubokou korbičku!! jdou na něj obě dvě, co se tu prodávají, ta pevná je větší, ta s ušima jako vložná taška je menší, má asi jen 76cm a šířku jen 28 (ale zase se dá dát i na city mini, což byl vždycky můj sen, dva kočáry, jeden terénní, jeden golfáč, stejná korba..)

ta menší: http://www.detskydum.cz/…uble-999301/
ta větší: http://www.detskydum.cz/…lite-899601/
(píšou vnitřní rozměr 76, ale určitě je větší, než ta s ušima..)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí