Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Prosím o radu. Mám Teutonii Cosmo 2011. Vozím malou ve sporťáku a vadí mi jak vzadu visí ta látka u boudy. Nemá někdo nějakou vychytývku? Zastrčené za opěrado mi to moc nedrží
. A taky vám padá bouda?
Máte zkušenost s Teutonia Cosmo V3?
Přidejte zkušenost s Teutonia Cosmo V3Ahoj bouda mi taky podá ale tedka se mi většinou zachytí u sportáku za sedačku a krásně tam drží:)
Tak já to ještě jednou vyzkouším. Uvažovala jsem čím bych to přichytila, ale na nic jsem nepřišla ![]()
Vzadu jsou tam druky a tím boudičku přiděláš když je v poloze pro sed. Nebo myslíš něco jiného?
Já tam právě žádné druky nemám
. Někde jsem četla, že buď u těch Trend designů tam ta bouda visí dole a nejde přichytnout. Mám tam i kapsičku dole na té boudě.
Aha, tak já mam tu druhou a tam ty druky jsou a boudička nevisí. Na modrém koníkovi je obsáhla diskuze o Teutoniích, určitě to tam už řešili, tak mrkni tam.
Hm, mam spirit a visi to taky. Navic ta bouda pada a pri polohovani se o ni zasekava ta zadova operka. A rekla bych, ze to chtelo o polohu vic. Musim rict, ze mne sportovni verze dost zklamala:-(
Tak souhlasím. Od sportáku jsem taky čekala víc. Odeplnula jsem tu boudu, tak to vypadá líp. Ale až příjdou mrazy a sněžení, tak to stejně zase zapnu, protože by tam malé fučelo.
Malá v kočárku nespí, opěrku dávám do lehu jenom když dávám do auta a stačí mi to.
Bez toho odepnuteho kusu neni mozne dat kocar do lehu. To uz jsem zkousela:-) v lete do nej svitilo a ted by tam dite zmrzlo. Takze se obavam, ze budu shanet jiny kocar.
Uvažuju, že bych tam našila (nebo spíše nechala našít) nějaké druky. Nebo nějaký háček, kterým bych tu boudu zachytila o kočár. Nějaké nápady
?