Perfektní kočár do terénu

41
8.11.12 01:00

Shaním perfektní kocar do terenu

Shanim perfektni kocarek do narocneho terenu, na vzhledu a cene nezalezi, ale s temito parametry. Dekuji vsem maminkam za prispevky: sire konstrukce max. 63 cm, dobre stabilni, teleskopicka rukojet s anatomicky zaoblenym tvarem nikoli rovna, polohovani zad i nohou do sedu, terenní kola dobre odpruzena, rozmery lehatka alespon 90×34,otocna sedacka nikoli rukojet, vaha max. 16kg.Snad toho nechci moc :o)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
720
8.11.12 02:09

Já měla Firkon a do terénu byl super. Sice je to polák, ale my jsme s ním neměli jedinej problém (kromě píchnutýho kola). Měla jsem na obě děti (pokaždý novej), a nikdy se nic nepokazilo. Takže já doporučuji Firkon, vydrží fakt hodně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15113
8.11.12 07:11

No, firkon retro.Ten má kola jako hrom, lehkej a projede všude ;) ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2185
8.11.12 09:07

Zkus kouknout na nové Hoca, já měla starý z bazaru, projede všude, neskutečný držák. Nemá teleskopickou rukojet´. Jde přehazovat rukojet´-mimi může koukat na tebe nebo dopředu. Rozměry nevím, to ted´měřit nepůjdu, ale měli by to tam mít napsané. Je to rakouská značka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
8.11.12 10:07

Diky za prispevky, ale potrebuji s teleskopickou rukojeti nebo napevno, taham kazdy den kocarek do schodu k vytahu a zlomil se mi kloub na madle u i kocarku nemecke vyroby s velmi kvalitni povesti. Navic mame prtavy vytah, takze nemuze byt sirsi nez 63cm.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
8.11.12 10:07

Myslím, že jo, že všechno splnit nejde..
jinak těžké to bude asi s tou šířkou 63cm a takovou ložnou plochou - jako 34 na 90 dneska nemá skoro žádný kočár… a teleskopickou rukojetí.
ať pátrám jak chci ve své kočárky nadité paměti a extermí paměti ( :mrgreen: můj zápisníček), žádný, co by splňoval všechno, neznám.

jediný, o kterém vím, že vyhovuje velikostně, je verze long u firkonu. ty mají délku leháku 102cm a šířku údajně 37, reálně počítám 35,ale i to je hrozně moc u otočných sedáků, ty jsou většinou kolem 30cm. ale má klooubovou rukojeť-.

firkon verano long, kde já nevím, jak moc jsou odpružená kola, ale já bych otočnou 4kolku do terénu nechtěla.. šířka je ale 64cm.

i když koukám, že vario long má šířku kol 62 cm.. tak snad? do terénu určitě lepší než verano long.
a swing retro má prý dokonce 60cm
ty sedáky long sjou všechny stejné a jsou největší, které snad jsou..
všechny mají otočný sedák.

chtěla jsem dát odkaz na obchod, ale nedovolí mi to. tak je to www. batolatko. cz, ti mají největší výběr všech firkonů,.. dokonce vím, že u nich maminky kupovaly long sedák na staré firkony..
ale bohužel, mám pocit, že se prodávají v setu s korbou..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
8.11.12 10:54
@lindee82 píše:
Diky za prispevky, ale potrebuji s teleskopickou rukojeti nebo napevno, taham kazdy den kocarek do schodu k vytahu a zlomil se mi kloub na madle u i kocarku nemecke vyroby s velmi kvalitni povesti. Navic mame prtavy vytah, takze nemuze byt sirsi nez 63cm.

když to právě dohromady moc nejde. taková ložná plocha, rozvor kol a teleskopická rukojeť.. asi vždycky jeden z těch parametrů nepůjde splnit..

jeden z těch s teleskopickou rukojetía otočné je ICoo http://www.detskyraj.cz/…aska-na-dite
ale nevím, jaé má rozměry sedáku ani šířku kol. podle mého nebude vyhovovat tím rozvorem kol..

pak Xlander X move, má teleskopickou rukojet a otočné sezení, a rozvor kol 61cm, ale pochybuju o ložné ploše 90×34 a odpružený je blbě, jako všechny xlandery..

pak mě napadl Mutsy URbanrider, šířka by měla do těch 63 být, kola josu odpružená do terénu fakt je, otočný sedák má, ale sedák je malý, zádovka 46, sedák 24 a nohy 20, což těch 90 dá, ale šířka je 30. ale terénem opravdu projede..
jinak mám taky 30cm šířku kočáru a mám skoro 2 leté dítě a v pohodě a pak skoro 5 leté dítě se v něm vyspalo (mám babyjoggera, ty jsou dlouhé a s obr kamacitou váhovou 35kg).. mám ještě i quiny speedi, který má 37, ale mladýmu se líbí už víc v BJ, protže v QUinnym má krátký ten sedák..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
9.11.12 10:45

Dekuju, ten i coo se mi moc libi, stabilni 4 kolka s otocnymi terennimi koly, jeste jsem ho nevidela na zivo jak peruje a o rozmery musim napsat do shopu, nikde je nepisi, moc dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
10.11.12 05:43

Tak i coo platon 6 air taky nepujde, sire konstrukce
je
64cm, tak se taky nevejde do vytahu a je dost pidi, rozmery tasky 2478 a
luzka sportaku 27
90 a
vahu kocarku je 20kg. Musim hledat dal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
10.11.12 10:48

@lindee82
a jaký jsi měla kočár předtím, že měl šířku do 63 a sedák 34? prootže to je fakt unikát..
jsem docela zvědavá, jetsli něco takového fakt je.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2185
10.11.12 20:42

Včera jsem v busu viděla novější Hoco, ale měl šíleně malou korbičku :? ale teleskopickou rukojet´ :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
10.11.12 22:08
@tessy píše:
Včera jsem v busu viděla novější Hoco, ale měl šíleně malou korbičku :? ale teleskopickou rukojet´ :twisted:

a nebyl to hoco master L, 4 menší nafukovací kola, otočná náprava? má korbičku srovnatelnou s QUinny (tak 74cm do vnitřní délky)..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
130
10.11.12 22:21

Já měla Gesslein Future, přehazovací sedačka, nafukovačky do terénu, teleskopická rukojeť a perfektní odpružení. Měla jsem ho s vložnou taškou. Ale rozměry si už nepamatuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
10.11.12 22:45

Natase: Ty rozmery jsem mela u Gessleinu M4,(maji je skoro vsechny 96×34),jenze ten neni do terenu a navic ma to madlo na kloubech, coz me dost znervoznuje, protoze taham kazdy den kocar ze schodu do schodu a jeste pak do tram, metra atd. Zkratka se bojim, ze mi jednou zustane v ruce, protoze je to zaprah.Tak proto shanim jiny sportak a tenhle prodavam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
10.11.12 22:48

Travovka 5: Future by byl dobrej, ale ten je prave sirsi, ze uz ho do vytahu nedam :o) ale jinak by byl super

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí