Echinacea a antibiotika

118
23.11.23 02:39

Echinacea a antibiotika

Dobrý den,
Nikde jsem se nedočetla, jestli se smí echinacea (tinktura) a zároveň antibiotika? Má někdo zkušenosti?
 Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
23.11.23 09:05

Ahoj, asi bych konzultovala s lékařem. Ale přeci jen je to přírodní..posiluje imunitu a má protizánětlivé účinky a celkově posiluje organismus. Tak asi bych řekla, že to vyloženě vadit nebude :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2285
23.11.23 09:18
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
118
1.12.23 08:41

Vaginální hlen

Dobrý den,
Nikde jsem nenašla, zkusím tady.
Jde o to, že jsem prodělala mononukleózu, stále jsem infekční…Během té nejhorší fáze jsem měla menstruaci a troje ATB,… dvoje v tabletách, třetí žilně (mysleli si, že mám angínu)… Když jsem začla uživat Dalacin (druhé ATB, první byl Klacid), moje menstruace se zastavila a od té doby mám ob den takový oranžovo-růžový hlen… Má někdo zkušenost? Nic mě nepálí, lehčí diskomfort ze vnějšku (svědění), ale to nestojí ani za řeč…oproti tomu, co jsem zažívala přes léto..
Zároveň s Klacidem, jsem užívala ATB v čipkach, právě kvůli kvasinkám…
Děkuji moc za odpovědi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.12.23 09:17

@nickser Ahojky, zkušenost s takovým výtokem teda nemám, ale po atb mi vždy nastoupí svědění ap. Antibiotiky se totiž snižuje přirozené ph pochvy a mikroflóra. Zkus si koupit v lékárně nějaká probiotika..ale výtok bych rozhodně řešila s gynekologem, ten bude vědět nejlépe. I kdyby se nakonec jednalo o banalitu, tak lepší pořešit přímo s odborníkem v oboru :kytka: objednala bych se co nejdříve.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí