Egypt-Taba byl teď nekdo?

Anonymní
23.10.17 12:37

Egypt-Taba byl teď nekdo?

Dobry den, chtela bych se zeptat zda byl někdo teď v Egyptě v Tabe? Máme v plánu tam jet s detma v listopadu tak sbiram info. Hlavně mě zajímá přechod hranic letíme do Eliatu. Co jsem se dočetla se platí poplatek az od 1km dal od hranic :think: máme jet do Movenpick resort. Jestli nekdo byl? Nejedeme s cestovkou. Anonym prosím ponechat rodina to ještě neví. Děkuji.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
887
23.10.17 12:55

Já myslela že do Ta by se už pár let nejezdí. Byli jsme v Hilton vedle movenpiku a vypadalo to hezky, ale teď bych tam nejela. Je to fakt hnedka na hranicích s Izraelem a okolo nic není. Jen ty dva hotely a jinak nic. Z

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
365
23.10.17 13:12

Také bych Tabu neriskovala a to do Egypta létám.. Která cestovka ji nabízí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15514
23.10.17 13:24

Já bych letěla hned. Kdo Tabu zase začal nabízet?
Pár let se tam nelítalo :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
23.10.17 13:24

A stále se tam nelítá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15514
23.10.17 13:26
@jeřáb píše:
Já myslela že do Ta by se už pár let nejezdí. Byli jsme v Hilton vedle movenpiku a vypadalo to hezky, ale teď bych tam nejela. Je to fakt hnedka na hranicích s Izraelem a okolo nic není. Jen ty dva hotely a jinak nic. Z

Já toho právě chtěla využít i k návštěvě Izraele a Jordánska :) A šíleně mě štvalo, že to cestovky zrušily :-(

Ale ono to určitě půjde i bez CK :think: :think: Na vlastní pěst :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
23.10.17 13:29

Buď ráda, že to zrušili, Taba není moc bezpečná(teď) jinak jsem tam byla 3× a super, nicméně teď se to tam hemží kalašnikovama :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.10.17 13:30

Cestovka to nenabizi zadna česká. Co jsem se dívala tak německé jo. My jedeme sami bez cestovky. Letíme do Eliatu v Eliatu je dost drahé ubytování právě v te Tabe co jsem se dívala je o polovinu levnější a ještě s jídlem. Tak me zajímá ten přechod hranic poplatky jak to probiha atd.. píšou tam ze je to kousek na hranice kde můžeš přecházet každý den. My by jsme z tam a jezdili na výlety do Eliatu. Zakl.

• Citovat
  • Upravit
9491
23.10.17 13:31

Nelítá tam žádná naše a ni německá CK, proto asi paní píše, že letí na bez CK do Izraele a budou přejíždět přes hranice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15514
23.10.17 13:31
@Gianna75 píše:
Buď ráda, že to zrušili, Taba není moc bezpečná(teď) jinak jsem tam byla 3× a super, nicméně teď se to tam hemží kalašnikovama :)

Co je dnes bezpečnýho :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15514
23.10.17 13:32
@Anonymní píše:
Cestovka to nenabizi zadna česká. Co jsem se dívala tak německé jo. My jedeme sami bez cestovky. Letíme do Eliatu v Eliatu je dost drahé ubytování právě v te Tabe co jsem se dívala je o polovinu levnější a ještě s jídlem. Tak me zajímá ten přechod hranic poplatky jak to probiha atd.. píšou tam ze je to kousek na hranice kde můžeš přecházet každý den. My by jsme z tam a jezdili na výlety do Eliatu. Zakl.

Dobrej nápad :palec: :palec: :palec:

To si tady očůrám patník :mrgreen: A budu též sbírat informace.

Díky za diskuzi :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9491
23.10.17 13:36

Která německá to nabízí? Je fakt, že na příští rok jsem se ještě nedívala, ale letos to neměli, pouze do Sharmu, i jsem se na to ptala na Airstop a Nacesty a říkali, že ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.10.17 13:42

@renap tak to ti teď nepovím ale když jsem si dala ten resort do vyhledávače tak to nabízeli. Akorát si říkám jestli nebylo staré ja to tak nezjistovala ja s cestovkama nejezdím. ;) me právě zajímá hlavně ten přechod hranic. Zakl

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
23.10.17 13:44

@Šmoulice my koupili letenky na akčních za necelou 1000kc do Eilatu letíme z krakova. Jinak teď Eilatu se lítá i z prahy a bratislavy taky sezenes kolem 1000kc ;) právě co jsem se dívala tak ubytko je dost drahé v Eilatu a do Taby cca 12km. Zakl.

• Citovat
  • Upravit
15514
23.10.17 15:06
@Anonymní píše:
@Šmoulice my koupili letenky na akčních za necelou 1000kc do Eilatu letíme z krakova. Jinak teď Eilatu se lítá i z prahy a bratislavy taky sezenes kolem 1000kc ;) právě co jsem se dívala tak ubytko je dost drahé v Eilatu a do Taby cca 12km. Zakl.

Tak to je luxusní cena 8o asi jdu hledat letenky. :mrgreen:
Díky moc :kytka: :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí