Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Já myslela že do Ta by se už pár let nejezdí. Byli jsme v Hilton vedle movenpiku a vypadalo to hezky, ale teď bych tam nejela. Je to fakt hnedka na hranicích s Izraelem a okolo nic není. Jen ty dva hotely a jinak nic. Z
Také bych Tabu neriskovala a to do Egypta létám.. Která cestovka ji nabízí?
Já bych letěla hned. Kdo Tabu zase začal nabízet?
Pár let se tam nelítalo ![]()
@jeřáb píše:
Já myslela že do Ta by se už pár let nejezdí. Byli jsme v Hilton vedle movenpiku a vypadalo to hezky, ale teď bych tam nejela. Je to fakt hnedka na hranicích s Izraelem a okolo nic není. Jen ty dva hotely a jinak nic. Z
Já toho právě chtěla využít i k návštěvě Izraele a Jordánska
A šíleně mě štvalo, že to cestovky zrušily ![]()
Ale ono to určitě půjde i bez CK
Na vlastní pěst ![]()
Buď ráda, že to zrušili, Taba není moc bezpečná(teď) jinak jsem tam byla 3× a super, nicméně teď se to tam hemží kalašnikovama ![]()
Cestovka to nenabizi zadna česká. Co jsem se dívala tak německé jo. My jedeme sami bez cestovky. Letíme do Eliatu v Eliatu je dost drahé ubytování právě v te Tabe co jsem se dívala je o polovinu levnější a ještě s jídlem. Tak me zajímá ten přechod hranic poplatky jak to probiha atd.. píšou tam ze je to kousek na hranice kde můžeš přecházet každý den. My by jsme z tam a jezdili na výlety do Eliatu. Zakl.
Nelítá tam žádná naše a ni německá CK, proto asi paní píše, že letí na bez CK do Izraele a budou přejíždět přes hranice.
@Gianna75 píše:
Buď ráda, že to zrušili, Taba není moc bezpečná(teď) jinak jsem tam byla 3× a super, nicméně teď se to tam hemží kalašnikovama
Co je dnes bezpečnýho
![]()
@Anonymní píše:
Cestovka to nenabizi zadna česká. Co jsem se dívala tak německé jo. My jedeme sami bez cestovky. Letíme do Eliatu v Eliatu je dost drahé ubytování právě v te Tabe co jsem se dívala je o polovinu levnější a ještě s jídlem. Tak me zajímá ten přechod hranic poplatky jak to probiha atd.. píšou tam ze je to kousek na hranice kde můžeš přecházet každý den. My by jsme z tam a jezdili na výlety do Eliatu. Zakl.
Dobrej nápad
![]()
To si tady očůrám patník
A budu též sbírat informace.
Díky za diskuzi ![]()
Která německá to nabízí? Je fakt, že na příští rok jsem se ještě nedívala, ale letos to neměli, pouze do Sharmu, i jsem se na to ptala na Airstop a Nacesty a říkali, že ne.
@renap tak to ti teď nepovím ale když jsem si dala ten resort do vyhledávače tak to nabízeli. Akorát si říkám jestli nebylo staré ja to tak nezjistovala ja s cestovkama nejezdím.
me právě zajímá hlavně ten přechod hranic. Zakl
@Šmoulice my koupili letenky na akčních za necelou 1000kc do Eilatu letíme z krakova. Jinak teď Eilatu se lítá i z prahy a bratislavy taky sezenes kolem 1000kc
právě co jsem se dívala tak ubytko je dost drahé v Eilatu a do Taby cca 12km. Zakl.
@Anonymní píše:
@Šmoulice my koupili letenky na akčních za necelou 1000kc do Eilatu letíme z krakova. Jinak teď Eilatu se lítá i z prahy a bratislavy taky sezenes kolem 1000kcprávě co jsem se dívala tak ubytko je dost drahé v Eilatu a do Taby cca 12km. Zakl.
Tak to je luxusní cena
asi jdu hledat letenky. ![]()
Díky moc
![]()
Dobry den, chtela bych se zeptat zda byl někdo teď v Egyptě v Tabe? Máme v plánu tam jet s detma v listopadu tak sbiram info. Hlavně mě zajímá přechod hranic letíme do Eliatu. Co jsem se dočetla se platí poplatek az od 1km dal od hranic
máme jet do Movenpick resort. Jestli nekdo byl? Nejedeme s cestovkou. Anonym prosím ponechat rodina to ještě neví. Děkuji.