Egypt v červnu

611
25.12.12 09:50

Egypt v červnu

Ahoj holky, bývá v červnu v Egyptě už šílené horko? Chceme jet do Hurghady, malému budou 3 roky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
25.12.12 10:03

Ahoj,
já byla v Egyptě od půlky června a tepla byla opravdu pořádná..přes den jsme se jen schovávali sluníčku, pořádně mazali a na opalovačku jen na pár minut. Ani se to nezdá, fouká tam od moře, tak to je ok, ale zrádné. Ale třeba ve 22 hod. večer bylo ještě 33 st., mazec. Doporučila bych s prckem jet dříve, nebo se opravdu taky pěkně chránit…měla bych spíš s prckem strach z jídla a „faraonovi“ nemoci. Chytne to tam opravdu skoro každý, lehčí forma je bolest břicha, průjem apod…Jejich vodu a ovoce omyté jsme nepili a nejedli, zuby čistili balenou vodou, ale šíří se to tam snad i vzduchem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
930
25.12.12 10:10

V červnu s malým prckem bych nejela ani za zlaté prase… :lol: jela bych září až duben…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
611
25.12.12 10:29

Já jsem původně chtěla jet březen-duben, ale manželovi se to zdá brzo, tak ho budu muset ještě přesvědčit :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1587
25.12.12 10:36

V červnu tam bude pekelně, jezdíme do Maroka, to je kousek vedle a je tam kolem 45 °C, s malým bych to raději posunula, asi spíš na září než duben…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.12.12 10:54

Ja byla konec kvetna a vedro bylo. Minimalne 40ky :)

• Citovat
  • Upravit
11592
25.12.12 10:57

Ono i v září tam je peklo, stačí mrknout na net. Dá se tam ještě koupat v listopadu, moře je teploučké, takže si předatav, jak tam je asi v září.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8704
25.12.12 10:57

My byli v Egyptě na přelomu ledna a února. Bylo kolem 23 stupňů, foukal trochu vítr a moře bylo teplejší než vzduch :palec: Pro nás ideální 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2230
25.12.12 11:10

Já byla v unoru a super, další rok jsme jeli v červnua to bylo peklo-pod 30st to nešlo ani v noci…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6529
25.12.12 11:17

My byli v druhé půlce března, teplo bylo ale foukal vítr a ten byl nepříjemný. díky němu mi po vylezení z vody byla zima.
Voda byla tak akorát, jen manžel remcal, že je ještě studená na šnorchlování.

Když zahlásili zhoršení počasí tak jsme jeli na výlet do Luxoru. No moc to nepomohlo, i tak tam bylo 40C 8o :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
fayinka
25.12.12 11:41

My jsme byli v Egyptě v listopadu - přes den vedra, večer hrozná zima. Jeden místní nám doporučil únor jako ideální měsíc, teplo, slabší vítr a večer ne taková zima. V červnu bych tam asi zdechla :D

• Citovat
  • Upravit
13503
25.12.12 12:00

Ahoj, byli jsme loni v pulce kvetna a pro me uz na konci bylo horko. Na zacatku jeste prijemne pofukovalo, tak se to dalo, ale pak opravdu hruza. Dcerka mela necele tri roky.

Urcite manzela presvedc, at jedete jak chces brezen - duben

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6836
25.12.12 12:03
@princeznaII píše:
My byli v druhé půlce března, teplo bylo ale foukal vítr a ten byl nepříjemný. díky němu mi po vylezení z vody byla zima.
Voda byla tak akorát, jen manžel remcal, že je ještě studená na šnorchlování.Když zahlásili zhoršení počasí tak jsme jeli na výlet do Luxoru. No moc to nepomohlo, i tak tam bylo 40C 8o :?

To samý jsme měli v půlce října. Teplo, ale hrozně foukalo. A v Luxoru pro změnu na zhebnutí :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7240
25.12.12 12:50

Do Egypta bych jela spíš září/říjen..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3067
25.12.12 12:55

My jsme byli v Hurgade na zacatku kvetna… a musim uznat super… jen se mi zdalo, ze se brzy stmiva… a pocasi prijemny, pofukoval vitr od more..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí