Skipark Červená voda

zichisek
16.12.12 11:26

Skipark Červená voda

Ahoj, nenajde se někdo kdo by měl zkušenosti s tímto skiparkem?
Jedeme tam v lednu a na netu jsem toho moc nezjistila.
Jestli je tam nějaké vyžití v okolí pro děti, případně jestli se tam dá někde jezdit na saních a podobně.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1183
16.12.12 12:28

Ahoj, bydlím kousek od Červené vody, sice nelyžuju, tak úplně přesně nevím, jak konkrétně ten skipark, ale je tam a vůbec tady všude v okolí spousta sjezdovek i menších, vhodných pro děti, někde jsou i školičky lyžařské pro děti, na saních a bobech tam taky hojně jezdí. Jinak vyžití pro děti nevím, co máš konkrétně na mysli, ale přímo v ČV ani blízkém okolí nic moc, na bazén třeba nebo tak byste museli trochu dál. Ale jinak je tu hezky. :lol: Pro dospělé je tu teď relativně nová super sjezdovka Mlýnický dvůr- Buková hora- Čenkovice, tam se vyřádí každý. Je tam i půjčovna a 4 sedačková vyhřívaná lanovka. Možná už i hotel v provozu, loni ještě nebyl, ale fest se tam budovalo. Já už tam déle nebyla, tak nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24292
16.12.12 17:45

@zichisek V Králíkách (5 km) je kluziště. Nekryté. Nejbližší krytý bazén je daleko - Zábřeh, Šumper, UO, Č. Třebová. Kdybyste jeli až v únoru, tak 15. - 16.2. je velký karneval. V ČV je rozhledna, v případě pěkného počasí je možný přes zimu přístup na objednávku. V Králíkách je malé národopisné muzeum a pak za Králíkama velké vojenské muzeum. Nad Králíkami klášter - podle toho, kdy jedete by ještě mohli mít jesličky.
Když mi napíšeš konkrétní termín, můžu vyzvědět u mamky a kamarádky, jestli se aktuálně něco v ČV a Kr koná.
Když je sníh, tak sáňky užiješ všude různě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zichisek
16.12.12 17:53

Děkuju holky za informace. :kytka:
Manžel právě dostal od zaměstnavatele poukaz na prodloužený víkend se skipassem pro dvě osoby all inclusive. Akorát já budu v lednu tak 21tt. a mámě 2,5 letou holčičku, která má na lyže ještě rok čas. Tak právě řeším, co tam budeme dělat, když ne lyžovat, no…

• Citovat
  • Upravit
1183
16.12.12 21:43

Ještě mě napadá, můžete si udělat výlet, ale to už je teda dál, kousek za Šumperkem, zemědělský skanzen v Rapotíně, je to zoo z domácích zvířat, je tam trvalá výstava všeho možného, zemědělské techniky, kočárků, stará auta atd. Děti tam vozí na koních, můžou se tam krmit zvířata piškotama z ruky, mimo domácích tam mají opičky, velblouda, my tam jezdíme s dětmi každý rok, je tam domácké prostředí. Je tam otevřeno celoročně, mají i web, tak se koukni třeba. No a nebo ještě pak je termální bazén ve Velkých Losinách a muzeum papíru, resp. ruční papírna, ale to zas asi pro děti ještě moc není. Starší děti i dospělí si tam samy mohou zkusit vyrobit papír, je to taková zajímavost. No tak ať si to hlavně užijete. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3270
17.12.12 05:23

No a z druhé strany je zas cca 30km Letohrad kde je Muzeum řemesel a tam je taky nač se dívat ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24292
17.12.12 08:36

@jitkabokule Není v Letohradě ještě nějaké buď jako peklo pro děti nebo nějaký strašidelný park nebo něco takového (s dráčkama?)?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1183
17.12.12 10:46
@jitkabokule píše:
No a z druhé strany je zas cca 30km Letohrad kde je Muzeum řemesel a tam je taky nač se dívat ;)

Jo jo, tam je to super, taky můžu jen doporučit. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario