Eismann zkušenosti

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
19.8.14 20:20

Eismann zkušenosti

Ahojky vsichni, mate prosím vás někdo zkušenosti s firmou Eismann a prací rozvážení zboží? Údajně se tam dá vydělat průměrně měsíčně i 25 tis Kč, ale já tomu moc nevěřím. Přijde mi to hodně drahé a myslím, že lidé nemají peníze to kupovat. Máte nějaké zkušenosti? Díky moc

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
22939
19.8.14 20:28

Dříve- když to bylo Family Frost, tak jsem si kupovala. Nejvíce 1 kg zeleninu.
Teď už ne, protože se mi to zdá drahé a navíc máme blízko levné mražené potraviny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18259
19.8.14 20:53

U tchyne ve vesnici neni zadny obchod, tak si u Eismanna obcas neco tchyne koupi, ale spis zeleninu do polevky a nejaky nanuky, ona nema auto, tak musi jinak vsude busem a tahat nakup autobusem, nektere zenske tam taky, ale jinak je tam hodne mladych rodin co maji auto a radsi si vsude dojedou, a nakoupi to levneji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4062
19.8.14 21:24

Já jsem si od nich teda kupovala pravidelně, dokud k nám jezdili ve vyhovující dobu. Hlavně ryby a zeleninu, obojí mi připadalo o řád lepší než běžných obchodů. Docela mě mrzelo, když chlapík začal jezdit v době, kdy jsem měla s malou plavání a nedokázal ani po několika upozorněních, že v té době prostě pravidelně nejsem doma, posunout čas o hodinu dřív. Asi si vydělat nechtěl :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3198
24.9.14 21:28

Ano dá se paltit kartou. občas kupujem zmrzlinu a ta nám chtuna. Jednou jsme zkoušeli i nějaký jídlo a to byl docela hnus. A ano nechají vám katalog

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1309
24.9.14 21:38

Dik za téma, taky mě zajímá. někdo tu ale píše, že mu jídlo naopak chutnalo. další zkušenost tedy?:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
192
25.9.14 14:22

Ahojky.
Já nakupuji u Eismana pravidelně…spíše tedy nanuky, ale i zeleninu a Lasaně a hlavně bramborové knedlíky plněné a červené zelí. Kolik se dá vydělat nevím, ale každopádně už za ten rok se u nás vystřídali tři a vždycky ten předtím skončil…myslím si že výdělek je na tom co Eisman prodá…kolik za den má za nákupy. Jinak víc neporadím…bohužel nevím :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.10.14 09:20

Zdravím,
Tak co se týká kvality zboží jsem velmi spokojen. Kupuji jak zeleninu která nádherně voní po rozbalení a rybi jsou úžasný, minimum vody. A že jsou dražší?? Jsou ale za své peníze chci kvalitní věci a ne že si něco koupím a vyteče mi vody jak z kohoutku a zelenina páchne jak ze sklepa zatuchlinou. Co se týká výdělku u eismanna tak k nám jezdí pán co je u firmy už 19-tým rokem a je prý spokojen. Asi tuto práci nemůže dělat každý je to o komunikaci se zákazníkem. nemám žádný problém aby pán přijel i v jiný den než k nám jezdí, podle možností samozřejmě. Osobně si myslím že by to měli všichni vyzkoušet aby si jen srovnali kvalitu zboží co mají oni a co kupujeme v supermarketech. :mavam:

• Citovat
  • Upravit
5
14.3.15 18:10

Eismann

Protoze nemam auto a u nas nemaji kvalitni ryby (hodne vody, konzervacni latky a chut nic moc), tak jsem se snazila zjistit kde bych je mohla koupit. Ale i supermarkety jako Globus, ci Tesco nic moc, krome cerstvych ryb. Tak jsem mrkla na Eismanna a ma opravdu dobry vyber, tak od nej kupuji mrazene ryby, ktere jsou opravdu dobre, dobre se spracovavaji a jsou jenom v tenkem vodnim obalu bez konzervantu a maji opravdu sirokou skalu od levnejsich, az po opravdu drahe dekatni ryby. Ale uz jsem koupila i zmrzlinu, hrasek, bramborove placky, rosti a minikarbanatky na „rychlovky“ a jsem spokojena. Clovek, co k nam vozi, si dal cas a vysvetloval mi napr. jak poznam kvalitni zmrzlinu s minimem pridanych latek a pod. Neposledni vyhoda je, ze zmrazene produkty putuji hned z mraziciho vozu bez prodleni do meho mrazaku. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
852
8.8.15 12:48

Ahoj, dívala jsem se na jejich stránky a asi jsem to nepochopila - jak často si musím objednávat - nebo je to na mě? Neotravují tak třeba že jsem si dlouho už nic neobjednala? Je nějaká minimální výše objednávky? Oni teda asi mají nějaké trasy takže v okolí třeba jezdí jen jeden den? Jde objedávat přes net?
 Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
2.10.15 21:31

Nemusite nic objednavat, k nicemu se nezavazujete. Kdzy chcete nakoupite a kdyz ne tak nic. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1637
17.5.17 07:02

Ahoj holky, obnovuji tema, existuje jeste tato firma, slysela jsem, ze uz ma jiny nazev - nevite, pod jakym mam hledat? A jake mate pripadne zkusenosti? Diky za odpovedi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
31.5.17 08:16

@Petája Ahoj, firma se jmenuje Family Market a zkušenosti mám dobré. Pravidelne od nich beru…všechno nám chutna :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1637
31.5.17 09:27

@monah Diky, mrknu na jejich stranky, jak budu mit chvilku… :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie