Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Když jsem brala HA, přítel se vždy dělal do mě.. Jedině pokud jsem brala antibiotika tak ne.. Brala jsem HA přes 8 let..
@Anonymní píše:
Ahoj, chci se zeptat. Beru HA balea. Je pro mne bezpečné aby se do mě přítel jednou za čas při sexu udělal? A kdy nejlépe? Dítě opravdu neplanujeme.zatím se mi vždycky vystrika na bříško nebo do pusy, ale pohodlnější by bylo nechat to ve mně:-D
Na bříško nebo do pusinky na nožičky nebo ručičky…troll
@Anonymní píše:
Ahoj, chci se zeptat. Beru HA balea. Je pro mne bezpečné aby se do mě přítel jednou za čas při sexu udělal? A kdy nejlépe? Dítě opravdu neplanujeme.zatím se mi vždycky vystrika na bříško nebo do pusy, ale pohodlnější by bylo nechat to ve mně:-D
Pokud bereš HA jak máš, tak se do tebe může udělat kdykoliv bude chtít.
Beru antinu 10 let. A ne nenecham do sebe strikat, prijde mi to ekl. Chlap stejne ma radeji kdyz to dojedu rukou nebo mezi prsy, jeste vic pusou kdyz je cas to omyt
nerikam ze nikdy, parkat kdyz jsme byli napity a nebo ve sprse ale neni mi to komfortni a navic veliky strach z otehotneni
Vzhledem k tomu, že bereš HA tak nemáš ovulaci a nemůžeš otěhotnět takže je to úplně jedno kdy.
A já si myslel, že HA se bere právě proto, že se oběma líbí stříkání dovnitř. Ale je možný, že buď - dnes HA má už i jiné funkce, nebo lze otěhotnět i při výstřiku do pusy. ![]()
@Anonymní píše:
Evakuace při HA…
Tak vzhledem k tomu, že Balea je značka drogerie v DM a ne HA, tak radši zůstaň u stříkání do pusinky ![]()
Ahoj, chci se zeptat. Beru HA balea. Je pro mne bezpečné aby se do mě přítel jednou za čas při sexu udělal? A kdy nejlépe? Dítě opravdu neplanujeme.
zatím se mi vždycky vystrika na bříško nebo do pusy, ale pohodlnější by bylo nechat to ve mně:-D