Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj, je to sice hloupé, ale už i z takových blbinek jsem vynervovaná. S přítelem jsme se mazlili (nebyl pohlavní styk) a já ho potom šla dělat pusou. Když jsem ejakulát vyplivla do kapesníku, tak mi část (nebylo toho moc, ale asi tak třetina) „utekla“ a skápla přibližně k tříslům a na venušin pahorek. Ejakulát se slinami jsem ihned utřela, ale byla jsem tou dobou dost mokrá a pak jsem se ještě několikrát utřela kapesníčky a asi za deset minut jsem vlezla do sprchy a pořádně se umyla. Ale je tu nějaká možnost, že bych mohla otěhotnět? Já vím, že je to hloupý dotaz, ale jsem z toho nesvá :/. Ještě dodám, že to bylo šestý den mé menstruace a cyklus mám 24-31 dnů (24 je extrém, měla jsem to rozházené). Nechce se mi pro postinor, protože je to hormonální dryják, ale te´d nevím
. Poradí někdo? A HA neberu.
Ty spermie jsou mršky, proklouznou všude možně. Je možné, že jsi něco spolka a a z prdele už je to pak kousek ![]()
@Baruska2011 píše:
Ty spermie jsou mršky, proklouznou všude možně. Je možné, že jsi něco spolka a a z prdele už je to pak kousek
@Baruska2011 píše:
Ty spermie jsou mršky, proklouznou všude možně. Je možné, že jsi něco spolka a a z prdele už je to pak kousek
Kdyby jsi to napsala do Bravíčka, tak by ti jistě odpověděli touto známou odpovědí:
„Pokud jsi pohlavní orgán, tak můžeš“ ![]()
Když plivu a nepolikám, tak to dělám pořádně, né???
Buď v klidu, to je tak malá pravděpodobnost, asi jako že budu příští prezidentkou
Ty spermie už dneska nejsou, to co bývaly
Na postinor se vyprdni.
Dneska sis tady snad lidi dělaj srandu není apríl ale novej rok…
těhotná být nemůžeš a a jak zde padlo příště to spolkni a nemusíš se stresovat ![]()