Ejakulát z pusy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1854
2.1.13 10:34
@terinka4444 píše:
Chce se mi blejt velebnosti :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
:pankac: :mrgreen: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
4.1.13 20:03

Ahoj, to jsem zas já… jak si tak všímám, tak jste tady něco spojily s jiným tématem, ok, no škoda, že to neberete trochu vážně 8o ale proč se zas ozývám… od toho incidentu, který Vám přijde strašně vtipný a absurdní, mě od druhého dne bolí a jakoby pálí prsa, dneska je to třetí den, nakonec jsem si dnes vzala postinor, byla jsem až moc vynervovaná :,( taky chodím dost čůrat… ale prolezla jsem celé emimino a většinou jsou tohle příznaky těhotenství, ale ne tři dny po možném oplodnění :nevim: navíc ten můj šestý den menstruace už to bylo spíš jen takové špinění, tak z toho bych snad otěhotnět fakt nemohla :nevim: ale teď nevím! prosím, berte to vážně, já Vás za nos nevodím, jsem na tyhle věci přehnaný strašpytel… určitě jsem nemohla otěhotnět? jo a příště opravdu radši spolknu a nebudu posílat do kapesníčku, když už ani to neudělám pořádně a pak se takhle nervuju :nevim: moc prosím za nějaké odpovědi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
4.1.13 20:07

@katka862 proboha předpokládám že si dospělá žena když provádíš tyto věci, tak určitě víš že s toho opravdu otěhotnět nemužeš:-)Jestli jo říkej dítěti česky psaný:-D kaprfíld(ten kouzelník jestli znáš:-)
To že máš příznaky je psychika a ta je mocná. Dokonce dokáže oddálit i menstruaci:-) o tom bych mohla něco vyprávět v době snažení sem měla od zvracení po nalitá prsa vše:-) a nic.
Zbytečně si do sebe nacpala hormony a ještě plašíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34541
4.1.13 20:11

@terinka4444 uz si byla na ty dovoleny?:D

k tematu : ne tehotna bejt nemuzes jen si to vsugerovavas

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
4.1.13 20:42

A aspon tě to odnaučí to vyplivávat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
4.1.13 20:46

Nojo pravda, to odnaučí :oops: já nesnáším svojí psychiku… no nějak to dopadne, děkuju za odpovědi :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
8.1.13 14:58

Opet ja, prosim o odpovedi: dnes jsem byla z vlastni hlavy na krev na hcg, vysledek je 1 - jelikoz je to tyden po tom, coj jsem mela tuhle nehodu s ejakulatem behem menstruace, ta hodnota by pro mozne tydenni tehotenstvi asi odpovidala. Z jakeho jineho duvodu bych mohla mit tuhle hodnotu hcg v krvi? V postinoru pry zadny takovy hormon neni. Vim, ze vysledek se bere za pozitivni, pokud je vetsi nez 5, ale porad je to jen tyden od toho, co se to stalo. Cystu nna vejicniku snikde nemam, pred asi dvema tydny jsem byla na gynekologii, kde byl delan utz. Takze co jineho, nez tehotenstvi, by mohlo znamenat hcg v krvi? Prosim o odpovedi, opravdu moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
143
8.1.13 15:11

A proc se nezeptas tveho doktora? :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14688
8.1.13 20:36

Ach jo. To nebudeš. Hodnota hcg do 5 jednotek je normální. Já např. v prosinci měla hcg 3,8 a těhotná sem nebyla.
Být tebou, tak polykám… Jak já říkám - čistá práce a je uklizeno… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
1.2.13 08:52

zas ten preejakulát...

Ahoj, tak se zas hlásím… už i mně samotné je to trapné, že mám takové dotazy a prakticky neustálé problémy, ale jsem zas nervní a tady dostanu asi nejvíc užitečné názory.
Měli jsme spolu s přítelem chráněný pohlavní styk v mých plodných dnech. On se před nandáním kondomu chvilku dělal rukou a pak nasadil kondom a šel do mě. Trvalo to chviličku (bylo to jeho „poprvé“), ale jelikož jsem měla plodné dny, tak jsem se začala nervovat kvůli preejakulátu, který měl zřejmě na ruce při nandání kondomu. Před tím neejakuloval, takže podle toho, co jsem se dočetla, by preejakulát spermie obsahovat nemusel. Nakonec jsem si vzala postinor po sedmnácti hodinách podle návodu. Jaká myslíte, že je šance otěhotnění…
Omlouvám se zas za takový blbý dotaz, potřebovala bych asi spíš psychologa…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
petrikaaa@seznam.cz
1.2.13 08:55

@katka862 těhotná nebudeš neboj :D

• Citovat
  • Upravit
43
1.2.13 08:58

Petrinko, promiň, odepisuješ teď na původní dotaz z ledna, nebo na ten můj teď? nevím totiž, jestli je vidět, že jsem zadala nový a nechci obtěžovat se starými kravinami, ale nechtěla jsem zakládat nové téma 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1465
1.2.13 09:07

@katka862 odepisuji na ten tvůj, určitě těhotná nebudeš…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5411
1.2.13 09:09
@katka862 píše:
Ahoj, tak se zas hlásím… už i mně samotné je to trapné, že mám takové dotazy a prakticky neustálé problémy, ale jsem zas nervní a tady dostanu asi nejvíc užitečné názory.
Měli jsme spolu s přítelem chráněný pohlavní styk v mých plodných dnech. On se před nandáním kondomu chvilku dělal rukou a pak nasadil kondom a šel do mě. Trvalo to chviličku (bylo to jeho „poprvé“), ale jelikož jsem měla plodné dny, tak jsem se začala nervovat kvůli preejakulátu, který měl zřejmě na ruce při nandání kondomu. Před tím neejakuloval, takže podle toho, co jsem se dočetla, by preejakulát spermie obsahovat nemusel. Nakonec jsem si vzala postinor po sedmnácti hodinách podle návodu. Jaká myslíte, že je šance otěhotnění…
Omlouvám se zas za takový blbý dotaz, potřebovala bych asi spíš psychologa…

Hele mě by teda spíš zajímalo kolik ti je..protože 1.ledna jsi tu zakládla vlákno o tom, že jsi kouřila přítele a nepolkla. Ted zase že teda sex a že to bylo jeho poprvé.. :think: :think: to byl teda zase někdo jinej..? :think: tvoje dotazy mi přijdou na úrovni nějaký 14-15ti letý holky, a to neberu to tvoje vyděšení ze všeho co se sexu týče. A nepočítám tvoje nerozumné pojídání postinorů (tý největší s*ačky co snad existuje) až budeš dospělá a budeš chtít miminko, tak budeš asi hodně koukat, až ti doktoři řeknou nějakou velmi nemilou zprávu.. bud si pořid antikoncepci, nejlépe takovou na kterou nemusíš myslet (ta tyčka pod kůži, samolepka a tak) a pak se nemusíš takhle nervovat a cpát do sebe ten hnusnej postinor :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
1.2.13 09:20

Denis11: ne je to pořád jeden a ten samý přítel ;) a píšu to pořád já… nerozumné pojídání hormonálního drijáku si uvědomuji, zvláště, když jsem byla od jedenácti do čtrnácti let na hormonální léčbě… ale v dané situaci mi to přišlo rozumnější, než nic neudělat a pak naříkat nad tím, že jsem otěhotněla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí