Eko daň
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Tak jsem to dohledala. ZTP je od poplatku osvobozen. Takže tam bude platit jen evidenčku.
Ale bacha trocha nepříjemností bude. Například povinné ručení, aby byla zelená karta.
A taky jsem našla, že když bude mít invalida auto na sebe méně než rok, musí podat daňové přiznání ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@quinny tak pokud je to znáný tak je to na dohodě a čas tam mlůžeš trávit svůj neb stačí plná moc ktterá nemusí být ani notářsky ověřená a uděláš si to celé sama
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@banánice no to určitě může pokud na to má nervy.
Já přepisovala loni v létě když ten systém fungoval nefungoval a za sebe musím říct…ne díky ![]()
A i známé si myslím, že bude muset za tohle něco dát:) nebude to asi dělat pro její krásný oči ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
EKO DAŇ naléhavé
Ahojky, prosím kdo platil EKO daň máte to zaznamenáno ve velkém techničáku?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@moby melo by byt mi tam treba mame, ze v ramci dedickeho prevodu osvobozeno ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj chtěla bych se optat koupili jsme fábii rok výroby 2003… kolik budeme platit tu eko daň… velký techničák já u sebe nemám..ten má ještě majitelka auta.. a ona se v tom nevyzná..
prej.. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@telezska Poohlídni se po netu, záleží jaké máte označení EURO, ale to najdeš ve velkém TP. Podle toho se to dá vyčíst.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@martina.se jaká novela?? jaktože nic?? pardom ale poprvé takto budu přihlašovat auto..
Příspěvek upraven 29.04.14 v 09:39
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Janča333 jak jsem již psala velký techničák u sebe nemám a majitelka se v tom nevyzná
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@telezska píše:
@martina.se jaká novrla?? jaktože nic?? pardom ale poprvé takto budu přihlašovat auto..
novela zákona. Uvažovalo se o tom, že v roce 2014 budou auta do r. 2005 platit daň 3 tis. Ale co vim, tak to neprošlo, takže platí stará úprava, Auta novější jak 2000 neplatí žádnou ekologickou daň
Jinak na jakékoliv auto - pokud už jednou eko dan byla zaplacena, neplatí se znovu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jéé aha.. tak to je super.. to jste mi udělala velikou radost.. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@telezska píše:
Jéé aha.. tak to je super.. to jste mi udělala velikou radost..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky, nevíte některá, jestli proběhly od začátku roku nějaký změny? Budeme teď přepisovat auto (Euro 3), tak zjišťuju, jestli nějaká daň bude nebo nebude. Na netu se mi o tomto tématu tak blbě hledají informace, že je fakt jednodušší se zeptat ![]()
- Citovat
- Upravit