Eko daň

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
101452
11.1.16 12:59

@Tunrida Ne, žádné změny pokud vím nebyly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
11.1.16 13:03

@j.a.n.i1 No to doufám, už tak jsem se vystresovala, když jsem si vzala špatný techničák a zařadila to auto do Eura2 :lol: No bylo mi divný, jak by auto z roku 2007 mohlo být Euro2 :lol: Pak mě teda trklo, že jsem si vlastně vyndala i techničák od druhýho.
Já jsem právě jenom letmo narazila na nějaký info v Autosalonu o možné změně, ale oficiálního nic, tak snad to bude v poho.

• Citovat
  • Upravit
101452
11.1.16 13:07

@Tunrida Jojo, o změně se mluvilo, ale nevím o tom, že by nakonec byla schválená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
11.1.16 13:11

@j.a.n.i1 Jako o tý eko se na netu hledá fakt blbě. Nenašla jsem žádný vyloženě důvěryhodný zdroj, od kterého se odpíchnout. Všude informace jiný a tele aby se v tom vyznalo :zed:

• Citovat
  • Upravit
27853
11.1.16 17:38

Zaujala ma EKO daň, našťastie nič také nepoznám, na nete som sa dočítala že daň sa platí pri prepise ak nebola zaplatená pred tým takže prepis na známu by musel byť trvalý, pri pepise na ďalšieho majiteľa sa už platí, takže týmto sa nič nezíska. Daň sa platí aj pri 10 ročných autách, akú emisnú normu auto splňuje je zaznačené vo veľkom technickom, za EURO 3,4 a 5 sa daň neplatí. Pri získaní auta dedičstvom alebo rozvodom sa tiež neplatí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27853
11.1.16 17:41

:mrgreen: som si nevšimla že to je skoto 3 roky stará diskusia :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie