Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Dobry den jak by jste se zachovali kdyby jste si koupili auto a prodavajici by vam řekl že na přepis chce jen 800 kč a že vse zaridí a potom by vám poslal papíry poštou na dobírku na 3000 tis. že ještě platil eko dan? Díky za nazory
Podotýkam že pán ve více věcech lhal a tak si myslím že nešlo o nedopatření nýbrž o vyčuranost
@Avitka Při nákupu auta bych si zjistila, zda byla ekodaň placena nebo ne a pokud ne, tak bych počítala s tím, že ji zaplatím.
Zachovala bych se asi tak, že bych si klepala na čelo, protože jsem si nezjistila, jestli eko zaplacená je nebo není
Údaj o zaplacení eko se beztak píše do techničáku, ne? ![]()
@Tunrida Jojo, píše. A pokud je to auto na hraně, zda se bude, či nebude daň platit, tak co splňuje za emise tam člověk najde taky.
@Avitka píše:
Ano ale on nám to zatajil a řekl že je zaplacená
aha. No nicméně, to je vaše slovo proti jeho, pokud toto nemáte písemně. řekla bych, že s tím moc neuděláš ![]()
@Avitka píše:
Ano ale on nám to zatajil a řekl že je zaplacená
No, pokud to nemáš písemně, tak s tím nic nenaděláš, protože je to údaj, který sis mohla ověřit, jelikož se to píše do techničáku.
@j.a.n.i1 Jojo, to vím, to jsem se naposledy vyděsila u našeho novějšího auta, že mi na netu spadlo do eura2
Pak jsem teda zjistila, že jsem opsala techničák od druhýho auta ![]()