Jak ozdobit papírový lustr

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2368
22.2.16 10:59

Jak ozdobit papírový lustr

Ahoj všem :mavam: chci dceři v pokoji ozdobit papírový lustr, taková ta koule a chci se zeptat, jestli máte někdo zkušenost :) mám trochu představu, ale nevím, jestli ho mužů natřít vodovkama, aby se to nějak nerozmočilo :think:
Děkuju za typy 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2852
22.2.16 11:02

Když nebudou hodně naředěné, tak by to mohlo jít, dcera tak měli loni ve školce planety( učitelky použily obaly na lustry tuším z ikey) viděla jsem i polepené barevnými papíry a vypadalo to dost dobře. Pokud chcete inspiraci, zkuste pinterest

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7932
22.2.16 11:14

Vodovky jsme zkoušeli, ale nevypadalo to nic moc :think: :nevim: Možná jsme měli špatné barvy, ale výsledek je takový dost rozpačitý :nevim:
Sousedka ho polepila - přilepila oči z malých míčků, křídla, ocas a zobák a mají z toho ptáčka :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
736
22.2.16 12:22
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13903
2368
22.2.16 12:42

Jeeee :D děkuju moc. Nejhezčí jsou ta barevná kolečka nebo otisky dětských ručiček. Takže asi vyhraje jedno z toho :think: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43028
22.2.16 13:45

@luc2ka my to pomalovali fluorescencni barvou, ruzne hvezdy a planety - senzacne to zari po zhasnutim, ale jinak se nam to az tak nepovedlo, nejlepsi jsou mista, kde jsme udelali jen tecky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2368
23.2.16 14:03

Tak můj poznatek, ohledně malování na lustr :mrgreen: není to vůbec jednoduchý :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný