Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Hezký den,
dcera bude dávat pravděpodobně přihlášku na Ekonomické lyceum (případně OA) v Praze. Bohužel nejsou dny otevřených dveří a nikde se mi nepodařilo najít recenze na jednotlivé školy. Nemáte někdo dítko v Heroldových Sadech, Dušní, Resslovce 8, Vinohradské?
Jak jste spokojené…co se týká učitelů, atmosféry na škole. Jaká je náročnost apod. Budu moc ráda za jakékoliv hodnocení!
Díky moc
Chodila jsem na EL v Dušní. Byla jsem spokojená, ale jsem už několik let po škole, co vím o aktuálním dění, tak to šlo rapidně dolu, takže nedoporučuju.
@Paola21 píše:
Chodila jsem na EL v Dušní. Byla jsem spokojená, ale jsem už několik let po škole, co vím o aktuálním dění, tak to šlo rapidně dolu, takže nedoporučuju.
Taky jsem chodila na obchodní akademii. a nějak mám pocit, že obecně se úroveň snižuje.
@pragovka píše:
Taky jsem chodila na obchodní akademii. a nějak mám pocit, že obecně se úroveň snižuje.
V Dušní ze změnilo vedení a stojí to za za starou belu. Že se snižuje úroveň obecně to souhlasím, bohužel.
Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?
Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.
PDF ke stažení a tisku zdarma.
Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.