Elektrická houpačka - poraďte, prosím!

4
15.8.11 09:51

El. houpačka - poraďte, prosím!

Zdravím všechny mamimky,
po přečtení několika diskuzí a „ručního“ houpání v lehátku bych ráda pořídila naší malé el. houpačku. Ale vůbec netuším kterou, výběr sice je, ale většina je jen v e-shopech. Když jsem si ji chtěla koupit v obchodě a prodavačku požádala o předvedení výrobku, tak mi byla ochotna maximálně otevřít krabici, ale houpačku mi nepředvedla (že prý ji pak neprodá 8-o ). Zajímalo by mě nejvíce regulace rychlosti (popřípadně, zda je to nutné?) a hlavně aby lahátko bylo polohovatelné (i skoro do lehu - pro měsíční miminko), tuto informaci se mi nedaří u některých houpaček najít. Ráda bych se držela ceny tak kolem 3 tis., ale není to nutnost…
Doporučíte mi, prosím, nějakou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1026
15.8.11 10:18

Z vlastní zkušenosti můžu doporučit houpačku FP Aquarium. Má 6 rychlostí, které volíš podle nálady miminka :wink: Navíc čím je starší a těžší, tak houpačka zpomaluje, takže přidáš rychlost a je vyřešeno. Houpačka má 2 polohy do sedu nebo do pololehu, navíc si můžeš vybrat i směr houpání (do boku nebo zepředu dozadu).

Tady máš ukázku všech funkcí:
http://fisherpriceoceanwondersaquarium.com/…quarium.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14047
15.8.11 10:33

ahoj
do lehu není žádná, myslím, že by pak byl problém s houpáním, by to moc nefungovalo a hlavně by vadila délka lehátka vůči rozvoru celé houpačky. jinak čím více rychlostí , tím lépe, když potřebuju nechat uspat, tak dám na hodně, když usne, snižuju, ale postupně, jinak se probudí, mám houpačku graco a houpe už třetí dítě :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5077
15.8.11 11:20

Ahoj,
my měli půjčenou Graco a byla fajn. Dobré jsou ty změny rychlostí, někdy jeli fakt na plno a když spali, tak na minimum. Ještě nám u toho hrála hudba, to se taky dětem líbilo. Kdybych měla teď kupovat, tak jdu do nějaké od Fisher price. Ty se mi moc líbí a později se dají využívat i pro starší děti, myslím, že některé měli váhu snad až 18kg.
http://www.babydracek.com/…-v-1-do-18kg-(p6948)
tahle se mi líbí, ale ta cena je děsivá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ilona11
10.1.12 15:08

prosím vás poraďte malý je lump a nechce spávat bez houpání problém je v tom že má uá rok tak jestli zeženu něco houpacího i pro tak velké dítě děkuji :?:

• Citovat
  • Upravit
4
11.1.12 17:30

Ahoj,
tak já nakonec koupila od FP Akvárium, ale už to na dlouho mít nebudeme, máme už přes 8 kg a ona je jen do 9 kg. Ale pro větší děti jsem dostala tip na závěsnou houpačku, vyzkoušenou ji nemám, ale vzhledem k tomu, že jsme houpací-nosící :-), tak mi tyto věci fungují.. Byla jsem u nich na kurzu šátkování a děti jim tam v tom spali. Nosnost uvádějí 30kg…
 http://www.ditevsatku.cz/index.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
6.8.19 14:46

houpačka

Prosím o radu, má někdo houpačku badabulle comfort, nebo jakoukoliv? Sháním servis, kde by ji opravili, je koupená z druhé ruky, nemám pokyny. Děkuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí