Levné elektro do kuchyně, zkušenosti se zn. Beko

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
677
18.12.14 21:39

ELEKRO DO KUCHYNĚ

Holky moc prosím o radu ted dokončujeme stavbu koruny docházejí. potřebujeme kompetní vybavení kuchyně( myčka, trouba, sklokeramika, odsavač, mikrovlnka) a pak taky lednice, pračka tento komlet mám naceněný na 43000. chi se zeptat proto na spokojenos se značkou beko popřípadě doporučit značku v teto cenové skupině na značky Bosch ani miele nemáme díky. jen technická vše je vestavné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5271
18.12.14 21:42

V téhle cenové relaci máme Whirlpool, krom sklokeramiky, máme indukci. Cena byla kolem 40tis, lednice Zanussi, bez pračky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1938
18.12.14 21:52

My jsme spokojení se značkou Beko. Máme od nich pračku i ledničku a zatím super :D (pračku máme skoro 5 let a ledničku půl roku)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18259
18.12.14 21:58

Ja jsem spokojena se znackou whirpool, lednice 7 let, pracka a mikrovlnka to samy, kupovali jsme to taky pri zarizovani bytu a musim to zatukat zatim ani jedna oprava :)sklokeramickou desku uz nevim a vestavenou troubu jsme meli baumatic…pisu meli, pac jsme se stehovali a to jsme tam nechali, ale verim, ze to jede porad dobre dal :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6578
18.12.14 22:00

Dneska už to o těch značkách není tolik jako dřív. U každé značky se ti může něco pokazit, ale většinou se ti výrobci snaží, aby jejich výrobky byly kvalitní, protože jinak by se na trhu neuplatnili. Takže pokud už máš vyhlídnutou sestavu Beko, nebála bych se a šla do ni. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1394
18.12.14 22:04

Teď máme u mamky pračku a lednici a spokojenost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16052
18.12.14 22:05

Mně zrovna včera revizák plynu říkal, že se půlka všech značek dělá v Turecku, a jen se přelepují štítky a dá nahoru trochu jiný design krabice, jinak jsou střeva stejná. Mluvil konkrétně o sporáku IKEA, že je úplně v pohodě. A k věci, máme sušičku a pračku Beko a jsem spokojená, pán, co ji zapojoval, říkal, že výhodou spotřebičů Beko je kromě dlouhé záruky i velmi levný servis, mají levné součástky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1726
18.12.14 22:08

Ahoj, mame Beko pracku a susicku, jsem naprosto spokojena :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15977
18.12.14 22:46

Kupovali jsme Beko troubu, mikrovlnku (vestavne) a indukci. Stihla jsem to používat asi jen 3 měsíce, ale s funkcemi jsem byla spokojená. Teď tam jsou podnajemnici a nestěžuji si. Žádná oprava se zatím konat nemusela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
677
18.12.14 22:46

Díky holky za info

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
288
19.12.14 14:28

Máme Beko pračku už šestým rokem a dobré, pořídili jsme i myčku Beko a spokojenost, dokonce vyhrála d test :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
677
19.12.14 21:09

Tak to sem rádá že nikdo nepíše negativa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie