Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj maminky, za mých mladých let jsem s hrála s takovou elektronickou hrou, jak jen to popsat…V krabičce na kovové destičce byly kartičky s obrázky. Uprostřed žárovička a po krajích dva kabýlky ( vodiče) Pokud jsem správně určila dva obrázky pařící k sobě ( dotkla jsem se kabýlky obrázků)rozsvítila se žárovka.
Hledám inovaci této hry, ale nevím kde a pod jakým názvem hledat. Poradíte prosím???
Jo, vím, co myslíš. Naše děti mají i matematiku. Kupovali jsme tu v hračkářství.
Tuhle pomůcku si pamatuji, jen byl problém, že si velice brzo zapamatovala pořadí/místo, kam kontakt přiložit a vůbec k tomu nebylo potřeba číst zadání. Takže za mě je to zbytečné shánět.
Kde se to dá nyní koupit, netuším.
@Jamulka píše:
Ahoj maminky, za mých mladých let jsem s hrála s takovou elektronickou hrou, jak jen to popsat…V krabičce na kovové destičce byly kartičky s obrázky. Uprostřed žárovička a po krajích dva kabýlky ( vodiče) Pokud jsem správně určila dva obrázky pařící k sobě ( dotkla jsem se kabýlky obrázků)rozsvítila se žárovka.Hledám inovaci této hry, ale nevím kde a pod jakým názvem hledat. Poradíte prosím???
to je Voltík..mají kupu druhů
http://e-shop.voltik.cz/…a-sveta.html