Elektrická balička cigaret

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
731
15.10.16 14:37

Elektrická balička cigaret

Ahoj holky,

doufám že mně teď nebudou soudit nekuřačky. :think:

Hledám na internetu recenze nebo zkušenosti s elektrickou baličkou cigaret (zatím neúspěšně). S partnerem kouříme oba, ale klasické kupování cigaret nám dost leze do rozpočtu a rádi by jsme to vyřešili tímto.

Chtěla bych jen znát názor ostatních než něco unáhleně koupím a pak bych byla zklamaná.

Děkuji. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
532
15.10.16 14:50
@lavazza2 píše:
Ahoj holky,

doufám že mně teď nebudou soudit nekuřačky. :think:

Hledám na internetu recenze nebo zkušenosti s elektrickou baličkou cigaret (zatím neúspěšně). S partnerem kouříme oba, ale klasické kupování cigaret nám dost leze do rozpočtu a rádi by jsme to vyřešili tímto.

Chtěla bych jen znát názor ostatních než něco unáhleně koupím a pak bych byla zklamaná.

Děkuji. :kytka:

Sama dnes už nekouřím, ale všichni domácí baliči, co znám a pořídili elektrickou, buď balit přestali, nebo se vrátili k manuální plničce..prý to plní po chuchvalcích a i několikrát během kouření jednoho cigára upadne motor a musíš zapalovat znovu :zed: a teda co si pamatuju znovu zapálenou cigaretu, nikdy mi to pak už nechutnalo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
731
15.10.16 16:26

@jakákoliv
Já jsem si to myslela, že ta elektronická balička nebude až takový zázrak. :? Jinak nevíš jestli je lepší takový ten plastový manuální nabíječ nebo kovová palička? Pamatuju si, že moji rodiče používali kdysi oboje a dneska mají tu kovovou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
532
15.10.16 16:34

Tak to netuším :nevim: přiznám se, že ta kovova ani nevím, jak vypadá :) Tak se zeptej vašich ;) ale asi, když zůstali u té kovové bude lepší..?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
731
15.10.16 16:47

U té kovové to musíš plnit na 2× a u té plastové jednou, ale hodněkrát se stalo, že ta dutinka nebyla přesně nebo úplně naplněná.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
532
15.10.16 17:00

Tak to jsem zase o chlup chytřejší :) ikdyž pro mě už je to nepotřebná oblast :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
339
15.10.16 17:16

Manžel má elektronickou už víc jak dva roky a je spokojenej. Ze začátku musel vychytat na jaký stupeň baličku pouštět, ale teď je to pohoda. Kolikrát mu balím cigarety já a za pár minut je nabalená celá krabička.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
731
15.10.16 17:47

@berunkab3
Aha. Tak děkuji za info. A veděla bys, jaká je to značka nebo typ té baličky co manžel používá? Koukala jsem na netu a tam je tolik druhů, bez recenzí, že se člověk bojí aby koupil správně :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
339
15.10.16 17:52

https://www.gastromex.cz/…dutinek.html

Má tady tuto a fakt v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...