Elektrická balička cigaret
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Elektrická balička cigaret
Ahoj holky,
doufám že mně teď nebudou soudit nekuřačky. ![]()
Hledám na internetu recenze nebo zkušenosti s elektrickou baličkou cigaret (zatím neúspěšně). S partnerem kouříme oba, ale klasické kupování cigaret nám dost leze do rozpočtu a rádi by jsme to vyřešili tímto.
Chtěla bych jen znát názor ostatních než něco unáhleně koupím a pak bych byla zklamaná.
Děkuji. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@lavazza2 píše:
Ahoj holky,doufám že mně teď nebudou soudit nekuřačky.
Hledám na internetu recenze nebo zkušenosti s elektrickou baličkou cigaret (zatím neúspěšně). S partnerem kouříme oba, ale klasické kupování cigaret nám dost leze do rozpočtu a rádi by jsme to vyřešili tímto.
Chtěla bych jen znát názor ostatních než něco unáhleně koupím a pak bych byla zklamaná.
Děkuji.
Sama dnes už nekouřím, ale všichni domácí baliči, co znám a pořídili elektrickou, buď balit přestali, nebo se vrátili k manuální plničce..prý to plní po chuchvalcích a i několikrát během kouření jednoho cigára upadne motor a musíš zapalovat znovu
a teda co si pamatuju znovu zapálenou cigaretu, nikdy mi to pak už nechutnalo ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@jakákoliv
Já jsem si to myslela, že ta elektronická balička nebude až takový zázrak.
Jinak nevíš jestli je lepší takový ten plastový manuální nabíječ nebo kovová palička? Pamatuju si, že moji rodiče používali kdysi oboje a dneska mají tu kovovou.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak to netuším
přiznám se, že ta kovova ani nevím, jak vypadá
Tak se zeptej vašich
ale asi, když zůstali u té kovové bude lepší..?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
U té kovové to musíš plnit na 2× a u té plastové jednou, ale hodněkrát se stalo, že ta dutinka nebyla přesně nebo úplně naplněná.. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak to jsem zase o chlup chytřejší
ikdyž pro mě už je to nepotřebná oblast ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Manžel má elektronickou už víc jak dva roky a je spokojenej. Ze začátku musel vychytat na jaký stupeň baličku pouštět, ale teď je to pohoda. Kolikrát mu balím cigarety já a za pár minut je nabalená celá krabička.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@berunkab3
Aha. Tak děkuji za info. A veděla bys, jaká je to značka nebo typ té baličky co manžel používá? Koukala jsem na netu a tam je tolik druhů, bez recenzí, že se člověk bojí aby koupil správně ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
https://www.gastromex.cz/…dutinek.html
Má tady tuto a fakt v pohodě.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit