Potřebuji vyjít s 2000,- pro 3 lidi
- Fotoalbum (3)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
@Anonymní píše:
Po zaplacení všeho nezbytného mi zbyly jen 2 tis.na jídlo do cca 28.Jde s tím vyjít, nebo si radši někde půjčit…
A co si někde přivydělat? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nevyjdete, zcela reálně ne
Holt to chce příště víc přemýšlet. Výplata i dávky jsou kolem 15., s těch jíst nebudete?
Tak si pujčte, to bude ve vaší, jistě skvělé situaci záchrana
Když nemáte ani korunu rezervy kterou byste ted využili… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jakože na 18 dní dva tisíce pro tři lidi? držím palce..leda suché rohlíky, topinky, a na oběd nastavované polívky ze sáčku..
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Po zaplacení všeho nezbytného mi zbyly jen 2 tis.na jídlo do cca 28.Jde s tím vyjít, nebo si radši někde půjčit…
Nebylo by lepší si radši někde přivydělat? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Kontaktujte Sobotku, pro migranty má 500 000 000 tak se snad i pro vás něco najde.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Máte doma nějaké zásoby? Třeba rýži, těstoviny, maso v mrazáku…?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@smurfka polívky ze sáčku jsou drahé. To už raděj doma jedné pořádnej hrnec, ale z kvalitnějších surovin.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Co máš doma za zásoby? Třeba sestavíme nějaké levné recepty a budeš nakupovat jen minimálně ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@berry4 píše:
@smurfka polívky ze sáčku jsou drahé. To už raděj doma jedné pořádnej hrnec, ale z kvalitnějších surovin.
polívka stojí 19 korun..a tři lidi se z ni nají..když se nastaví..víc vody, mín vnitřku pokud doma nemá ani nudle nebo rýži nebo co by tam mohla hodit..
- Citovat
- Upravit
@smurfka píše:
polívka stojí 19 korun..a tři lidi se z ni nají..když se nastaví..víc vody, mín vnitřku pokud doma nemá ani nudle nebo rýži nebo co by tam mohla hodit..
19korun? To bude nějakej úplně šílenej utrejch, ne?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@smurfka A nebo koupíš 1 velkou dýni za 20, hodíš k tomu pár brambor, masox a máš polévku na 2 dny…a vejdeš se do 25Kč - bude to zdravější, výživnější a zasytí tě to mnohem víc.
Cestou polévek z pytlíku bych se nevydávala.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Šmoulice píše:
Co máš doma za zásoby? Třeba sestavíme nějaké levné recepty a budeš nakupovat jen minimálně
rýži, těstoviny, bulbur, fazole,2kg mouky, koření, sušené ovoce, mražené švestky a zelenina, hranolky,3 zamražené chleby, kuřecí a vepřové řízky
rybí konzervy, vepřová konzerva…
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
rýži, těstoviny, bulbur, fazole,2kg mouky, koření, sušené ovoce, mražené švestky a zelenina, hranolky,3 zamražené chleby, kuřecí a vepřové řízky
rybí konzervy, vepřová konzerva…
Tak to dáš. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit