Levné rodinné auto a levné všechno na něj
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Levné rodinné auto a levné všechno na něj
Ahoj holky, chceme koupit nové auto, manžel samozřejmně kouká na výkon, motor atd… ale neřeší to důležité. Rozumíte tomu některá? Nebo vás manžel? Moje představa je koupit auto do 150 tis.(max.200 tis.) ojeté a rodinné, moje požadavky jsou hlavně takové, aby auto nemělo moc vekou spotřebu a aby servis a pneumatiky nebyly moc drahé, Prostě auto, které bude mít levný provoz a nezruinují nás pak opravy, servis a všechno co to auto pořád potřebuje
děkuji všem za rady
( na vzhledu nezáleží )
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@isp Nepíšeš, jak jste velkou rodinou, zda vozíte kočárek, kola apod., kolik najezdíte a zda budete auto využívat hlavně ve městě, nebo naopak často budete jezdit po dálnici.
To by při doporučení pomohlo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Naftu - pokud jezdíte dlouhé trasy. Benzín - pokud jezdíte víc krátkých tras.
I servis se cenově velmi liší. Pokud chceš všechno levně, tak si tam můžeš nechat dát ty nejlevnější díly ( které taky za nic nestojí, ale to by jsi velmi brzy poznala )… Co se týče pneumatik, tak je taky velmi široké cenové rozpětí… Ale opět jak píšeš nejlevnější… No tak si koupíš nějaký no name za pár stovek ![]()
A taky je dobré uvést pro jakou rodinu by mělo auto být. Jedné rodině stačí Passat, druhá se nenacpe ani do Vita ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Premek_Orac 2 dospělí dvě děti a dva psi, kočárek ne. Cestujeme na výlety cca 1× týdně vyjedeme 200 Km na trénink se psy. Potřebujeme tažné a dětem vozíme kola (nyní na střeše)auto by denně jezdilo do práce 20 km. A popojíždělo denně s dětmi na kroužky, nákup a tak.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak hlavně kvalitu, když se začne sypat kia nebo hyundai tak se to veze a nedoplatíte se za ty prkotiny..opel to samé citroen fuj, francouzi auta neuměj..klasika škoda, wolksvagen, ještě i ten seat, bmw to už vyjde dráž i ojeté a vše je na to drahé..z toho bych vybírala a hledala autíčka..a fordy jsou dobrý
- Citovat
- Upravit
Co neco z koncernu VW - treba Seat Altea XL, velky je dost, do kufru se vejdou dva slozene kocarky a provoz je levny, mam ho v benzinovem motoru 1,4 s turbovstrikovanim a na mesic mi staci jedna nadrz. Ma odpich, jede dobre a zere 8 litru na dalnici s rakvi na strese. Za osm let provozu jsem do nej neinvestovala ani korunu (kdyz nepocitam odreny lak pri parkovani-moje blbost) a pojistka na vsechno stoji 8 tisic rocne…
Příspěvek upraven 05.10.16 v 11:26
- Citovat
- Upravit
Jojo, šetři na autě - šetři na svý bezpečnosti. (y) Dobrá volba.
Levný gumy - měla jsem na firemnim, stašilo trochu napršet a auto bylo jak namydlený. Stejný auto máme naše rodinné, za gumy si připlatíme a i v dešti neklouže.
Ale to je tvoje volba.
U ojetiny bych si dávala i tak dost majzla.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@isp Tak pokud máte v okolí nějakého šikovného automechanika tak případná oprava auta se bude pohybovat v jiné cenové hladině než v autorizovaném servisu
pneumtiky se nevyplatí kupovat ty nejlevnější, zase budou dřív ojeté a budeš muset kupovat nové, nevím jakou značku auta chcete ale pokud už máš nějakou představu tak si na internettu najdi kolik cca stojí náhradní díly + dostupnost.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No levna je Dacia, ake taky je tomu umerne hnusna a plastova… ![]()
- Citovat
- Upravit
@isp Pak možná mrkněte na Seat Altea XL. Případně českou klasiku OctaviaCombi II. generace s motorem 1,9 TDI 77kw, nebo 2,0 TDI 103 kw (jinou výkonovou verzi nebrat, jsou poruchovější).
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Hanka1 no renault není zrovna dobrá volba
seat altea jak tu někdo zminoval..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@zvidavajanca píše:
Jojo, šetři na autě - šetři na svý bezpečnosti. (y) Dobrá volba.Levný gumy - měla jsem na firemnim, stašilo trochu napršet a auto bylo jak namydlený. Stejný auto máme naše rodinné, za gumy si připlatíme a i v dešti neklouže.
Ale to je tvoje volba.
U ojetiny bych si dávala i tak dost majzla.
Ja to taky nechapu, vozim v nem denne to nejdrazsi - dve deti a budu setrit na gumach a vubec na bezpecnosti???
![]()
- Citovat
- Upravit