Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahojky maminky, chtěli bychom k 3tím narozeninám pořídít synovi elektrickou čtyřkolkou, a vůbec nevím čeho se mám chytit při výběru, nemám žádný záchytný bod, abychom vybrali s dobrou baterkou(životnost) a aby byla trochu do terénu, aby se nezasekla při každém hrbolku. Děkuji
Pokud do terénu, tak určitě dvoumotorovou a min. 12V. Jinak je to na nic, ty slabší jsou tak maximálně na asfalt a po rovině.
Jinak my jí taky kupovali dcerce ke třetím narozeninám, ale začala jezdit až o rok později - do té doby neměla takovou sílu v noze, aby ušlápla a udržela plyn (takže vedle ní běhal tatínek s násadou od sekyrky a držel jí ten plyn u podlahy.
). Takové věci ovšem dopředu moc neodhadneš.
@Bersaba píše:
Pokud do terénu, tak určitě dvoumotorovou a min. 12V. Jinak je to na nic, ty slabší jsou tak maximálně na asfalt a po rovině.
Jinak my jí taky kupovali dcerce ke třetím narozeninám, ale začala jezdit až o rok později - do té doby neměla takovou sílu v noze, aby ušlápla a udržela plyn (takže vedle ní běhal tatínek s násadou od sekyrky a držel jí ten plyn u podlahy.). Takové věci ovšem dopředu moc neodhadneš.
děkuji, no né vysloveně do terénu, nemáme moc finanční možnost. chtěli bychom do 2000kč, což není moc… ALE VŮBEC NEVÍM, NA CO SE MÁM PŘI VÝBĚRU KOUKAT.
Taky mě to zajímá, nemohl by někdo poradit konkrétní výrobek, nejlépe z vlastní zkušenosti
@kattarinka Já bych ti klidně doporučila tu naši, protože jsme s ní spokojení, ale dali jsme za ni mnohem víc, takže to asi nemá moc význam.
@Bersaba píše:
@kattarinka Já bych ti klidně doporučila tu naši, protože jsme s ní spokojení, ale dali jsme za ni mnohem víc, takže to asi nemá moc význam. [můžete mi dát odkaz na tu vaši, třeba mi to trošku pomůže při výběru…
Píšou tam minimální dobu jízdy 30min, to je dost málo ne? u jinejch čtyřkolek píšou 1-2hodiny jízdy
@kattarinka U jinejch srovnatelnejch? Myslím váhou, počtem motorů, maximální rychlostí atd.?
@Bersaba píše:
@kattarinka U jinejch srovnatelnejch? Myslím váhou, počtem motorů, maximální rychlostí atd.?
no mě jde hlavně o to aby se mu tam dobře sedělo aby při hrbolu třeba nevypadl, a aby byla trochu dobrá baterka…síla…
My tehdy vybrali tuhle, právě že je velká, stabilní a má takovou nosnost, aby holce pár let vydržela. Mě tehdy připadalo zbytečné kupovat levnější vozítko, které by měla na rok nebo dva, navíc mi připadalo, že když už má rajtovat na něčem takovým, tak ať je to aspoň bytelné a nechcípne to na prvním hrbu. Tahle má větší výkon a tím pádem kratší výdrž.
Já ti jí necpu, to vůbec, jen to chce srovnávat srovnatelné…
Jj v pohodě, ale 6000kč za to fakt nedáme, máme před sebou placení soukromé školky, tak asi tak…
@kattarinka Ale ty levnější a slabší jsou fakt o ničem, jednu máme, ale jede to pomaličku opravdu jen po hladkém rovném povrchu, a kvůli každé prkotině to přestane jet, zasekne se to úplně na všem.. Naštěstí jsme ji dostali od sousedů, kdybych to koupila, tak narvu hlavou do zdi. ![]()
@marmelada78 píše:
@kattarinka Ale ty levnější a slabší jsou fakt o ničem, jednu máme, ale jede to pomaličku opravdu jen po hladkém rovném povrchu, a kvůli každé prkotině to přestane jet, zasekne se to úplně na všem.. Naštěstí jsme ji dostali od sousedů, kdybych to koupila, tak narvu hlavou do zdi.
hmmmm, tak já tedy nevim, asi ten kup tedy zrušíme no… ![]()