Elektrická dětská čtyřkolka

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
6377
18.4.14 10:59

elektrická dětská čtyřkolka

Ahojky maminky, chtěli bychom k 3tím narozeninám pořídít synovi elektrickou čtyřkolkou, a vůbec nevím čeho se mám chytit při výběru, nemám žádný záchytný bod, abychom vybrali s dobrou baterkou(životnost) a aby byla trochu do terénu, aby se nezasekla při každém hrbolku. Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7661
18.4.14 11:20

Pokud do terénu, tak určitě dvoumotorovou a min. 12V. Jinak je to na nic, ty slabší jsou tak maximálně na asfalt a po rovině.
Jinak my jí taky kupovali dcerce ke třetím narozeninám, ale začala jezdit až o rok později - do té doby neměla takovou sílu v noze, aby ušlápla a udržela plyn (takže vedle ní běhal tatínek s násadou od sekyrky a držel jí ten plyn u podlahy. :mrgreen:). Takové věci ovšem dopředu moc neodhadneš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6377
18.4.14 11:23
@Bersaba píše:
Pokud do terénu, tak určitě dvoumotorovou a min. 12V. Jinak je to na nic, ty slabší jsou tak maximálně na asfalt a po rovině.
Jinak my jí taky kupovali dcerce ke třetím narozeninám, ale začala jezdit až o rok později - do té doby neměla takovou sílu v noze, aby ušlápla a udržela plyn (takže vedle ní běhal tatínek s násadou od sekyrky a držel jí ten plyn u podlahy. :mrgreen:). Takové věci ovšem dopředu moc neodhadneš.

děkuji, no né vysloveně do terénu, nemáme moc finanční možnost. chtěli bychom do 2000kč, což není moc… ALE VŮBEC NEVÍM, NA CO SE MÁM PŘI VÝBĚRU KOUKAT.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
764
18.4.14 13:17

Taky mě to zajímá, nemohl by někdo poradit konkrétní výrobek, nejlépe z vlastní zkušenosti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7661
18.4.14 14:52

@kattarinka Já bych ti klidně doporučila tu naši, protože jsme s ní spokojení, ale dali jsme za ni mnohem víc, takže to asi nemá moc význam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6377
18.4.14 17:32
@Bersaba píše:
@kattarinka Já bych ti klidně doporučila tu naši, protože jsme s ní spokojení, ale dali jsme za ni mnohem víc, takže to asi nemá moc význam. [můžete mi dát odkaz na tu vaši, třeba mi to trošku pomůže při výběru…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7661
18.4.14 17:35

@kattarinka Je to tahle od Peg Pérego.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6377
18.4.14 17:37

Děkuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6377
18.4.14 17:39

Píšou tam minimální dobu jízdy 30min, to je dost málo ne? u jinejch čtyřkolek píšou 1-2hodiny jízdy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7661
18.4.14 17:45

@kattarinka U jinejch srovnatelnejch? Myslím váhou, počtem motorů, maximální rychlostí atd.?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6377
18.4.14 18:13
@Bersaba píše:
@kattarinka U jinejch srovnatelnejch? Myslím váhou, počtem motorů, maximální rychlostí atd.?

no mě jde hlavně o to aby se mu tam dobře sedělo aby při hrbolu třeba nevypadl, a aby byla trochu dobrá baterka…síla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7661
18.4.14 18:46

My tehdy vybrali tuhle, právě že je velká, stabilní a má takovou nosnost, aby holce pár let vydržela. Mě tehdy připadalo zbytečné kupovat levnější vozítko, které by měla na rok nebo dva, navíc mi připadalo, že když už má rajtovat na něčem takovým, tak ať je to aspoň bytelné a nechcípne to na prvním hrbu. Tahle má větší výkon a tím pádem kratší výdrž.
Já ti jí necpu, to vůbec, jen to chce srovnávat srovnatelné…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6377
18.4.14 18:49

Jj v pohodě, ale 6000kč za to fakt nedáme, máme před sebou placení soukromé školky, tak asi tak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3157
18.4.14 18:52

@kattarinka Ale ty levnější a slabší jsou fakt o ničem, jednu máme, ale jede to pomaličku opravdu jen po hladkém rovném povrchu, a kvůli každé prkotině to přestane jet, zasekne se to úplně na všem.. Naštěstí jsme ji dostali od sousedů, kdybych to koupila, tak narvu hlavou do zdi. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6377
18.4.14 18:53
@marmelada78 píše:
@kattarinka Ale ty levnější a slabší jsou fakt o ničem, jednu máme, ale jede to pomaličku opravdu jen po hladkém rovném povrchu, a kvůli každé prkotině to přestane jet, zasekne se to úplně na všem.. Naštěstí jsme ji dostali od sousedů, kdybych to koupila, tak narvu hlavou do zdi. :roll:

hmmmm, tak já tedy nevim, asi ten kup tedy zrušíme no… :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4