Kočárky Kifik.cz

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1730
12.4.14 14:46

Kočárky Kifik.cz

Zdravím všechny maminky. Nemáte, prosím, někdo zkušenost s kočárky a eshopem Kifik.cz? Popřípadě se značkami jimi prodávaných polských kočárků? Mám akorát zkušenost (velmi dobrou) s kočárkem Tako Laret a představovala bych si něco takového. Tako Laret jsme si bohužel na druhé dítě nenechali, tak teď sháníme znovu :mrgreen:. Asi koupíme ojetý Tako Laret nebo levný kočárek z Kifiku. Pište piště, třeba poradíte co nekupovat apod., děkuji moc :hug:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12.4.14 21:36

U nás ve městě je přímo prodejna Kifik. Kočárek byl během tří měsíců 2× na reklamaci. Jednou uznali vadu výrobku a proběhla oprava. Podruhé ne, že je moje vina, že mi během jízdy odpadl šroub, který drží kolečko. Prý si mám před každou jízdou kočárek zkontrolovat a šrouby dotáhnout :zed: Jinak je kočárek fajn, ale přístup k příp. reklamaci příšerný. Kočárek je Baby merc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.5.14 13:14

Hezký den, ztráta šroubku není na reklamaci, nicméně jsme Vám šroubek na kolečko dali nový a při té příležitosti jsme Vám vše promazali a zkontrolovali. Vše jste MĚLI ZDARMA, tak nevím co jsme pro Vás mohli víc udělat. Podle návodu se šroubky na kolečku musí občas dotáhnout. S přáním hezkého dne kočárky Kifik :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
28.10.20 10:36

Kočárky Kifik

Dobrý den, kočárky Kifik určitě nedoporučuji, zakoupili jsme od nich kočárek Kunert Rotax, během měsíce a půl kočárek 2× na reklamaci, prasklá konstrukce. Bylo řečeno, že kočárek máme odeslat na pobočku v Jablonci, že povezou kočárek k reklamaci do Polska k výrobci, byl to pátek, v úterý kočárek už vyreklamovany u nás, zalepeny, zacerneny něčím jak měnili součástku, ok nechali jsme být, kočárek jsme nutně potřebovali, ale za týden opět konstrukce prasklá, první odvoz ppl hradila společnost Kifik, druhou zásilku už však na naše náklady, cca 350 Kč. Dítě jsme neměli za celou dobu v čem vozit, nedali náhradní. Chtěli jsme ihned peníze zpět za celou trojkombinaci, souhlasili, avšak jen za dvojkombinaci:) dle nich autosedačka k tomu nepatří:) je to prej příslušenství, to dle nás byla i taška, síť a plastenka ke kočárku, ok nevadí. Peníze nám tedy vrátily bez problémů za dvojkombinaci, autosedačku teď máme k ničemu. Jediné plus a velké dík paní nebo panu, nevím ani s kým sem po emailu komunikovala, za super komunikaci a dořešení celého případu!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
4.2.21 07:38
@flikon píše:
Dobrý den, kočárky Kifik určitě nedoporučuji, zakoupili jsme od nich kočárek Kunert Rotax, během měsíce a půl kočárek 2× na reklamaci, prasklá konstrukce. Bylo řečeno, že kočárek máme odeslat na pobočku v Jablonci, že povezou kočárek k reklamaci do Polska k výrobci, byl to pátek, v úterý kočárek už vyreklamovany u nás, zalepeny, zacerneny něčím jak měnili součástku, ok nechali jsme být, kočárek jsme nutně potřebovali, ale za týden opět konstrukce prasklá, první odvoz ppl hradila společnost Kifik, druhou zásilku už však na naše náklady, cca 350 Kč. Dítě jsme neměli za celou dobu v čem vozit, nedali náhradní. Chtěli jsme ihned peníze zpět za celou trojkombinaci, souhlasili, avšak jen za dvojkombinaci:) dle nich autosedačka k tomu nepatří:) je to prej příslušenství, to dle nás byla i taška, síť a plastenka ke kočárku, ok nevadí. Peníze nám tedy vrátily bez problémů za dvojkombinaci, autosedačku teď máme k ničemu. Jediné plus a velké dík paní nebo panu, nevím ani s kým sem po emailu komunikovala, za super komunikaci a dořešení celého případu!

Pokud jste kupovali vec na kifik.cz tak v objednavce je autosedačka jako doplněk kočárku…Tudíž součást objednávky a je určen pro kočárek… máte plný nárok na vrácení peněz. Kontaktuje pro jistotu některou z agentur která nabízí poradu zdarma… dělá to i Dtest… já takhle vracel snowboard komplet do snowboard zezula… Musel jsem to hnát až přes ČOI… a najednou vše hradily beze slov…prostě to zkouší… navíc ze zákona při reklamaci zboží z eshopu, musí každou uznanou reklamací prodejce uhradit vaše i jejich poštovné…
Pokud máte ještě možnost vrátit zboží být Vámi tak se bráním…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí