Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj
Neví někdo, kde je možné si v Praze zkusit a na vlastní oči vidět kočárek Peg Pérego?
Díky Všem
@rulez píše:
AhojNeví někdo, kde je možné si v Praze zkusit a na vlastní oči vidět kočárek Peg Pérego?
Díky Všem
Ahoj,
zrovna dnes jsem tam byla
http://www.firmy.cz/…e-mesto.html#…. seznam. cz&utm_medium=hint&utm_term=peg%20perego%20praha&utm_content=toppremise
@Eva 13 Je super to je skvělý, moc děkuji.
A byla jste spokojená? Vybrala jste si? Ovládá se kočárek dobře?
@Etcetera78 Takze i tam jste si ho mohla nejdrive vyzkouset a pak pripadne koupit? A jste s nim spokojena? Zvladne i trochu teren?
@rulez jj, povozili jsme si ho na prodejně a vyzkoušeli, jestli se nám vejde do auta. Nevím, který konkrétně chcete, my kupovali GT3 a to je tank, co projede skoro všechno
louky a lesy jezdíme prakticky denně
@Etcetera78 Takze ta trikolka se dobre ovlada? Ja prave vaham a proto si to musim zkusit. Jeste zadny vybrany nemame. Ale chteli bychom tuhle znacku.
@rulez píše:
@Eva 13 Je super to je skvělý, moc děkuji.A byla jste spokojená? Vybrala jste si? Ovládá se kočárek dobře?
Já si tam jela pro nová kola na Peg Perego pliko P3, majitel je velice ochotný, příjemný pán.
Kočárek bych si tam i vybrala ![]()
@rulez tříkolka se ovládá skvěle. Já tam jela s tím, že tříkolku nechci, protože při mé šikovnosti bych dítě vyklopila do příkopu, původně jsem měla vyhlídnutý jiný kočár. No ale jak jsem si je tam zkoušela, tak tahle tříkolka byla pro mě prostě nej
takže je fakt důležité si to na prodejně vyzkoušet, každému může padnout do ruky něco jiného ![]()
@Etcetera78 Super. Moc dekuji. Me se vzhledove vice libi trikolka, ale mam strach z te manipulace a hlavne ze kocar nezvladne venceni pejska. ![]()
@rulez já mám dva psy
Naopak ta tříkolka se krásně ovládá jednou rukou, takže v druhé klidně můžeš třímat vodítko
No vždyť si to vykoušíš
Nám v něm jezdí už druhé dítko a projeli jsme s ním leccos. Švagrová má Teutonii a třeba na procházce v lese byl ten rozdíl dost vidět, ona měla co dělat, aby jí dítě nevypadlo a kočár se nepřevrhl, já si v klidu jela. Ale zas její kočárek je mnohem skladnější, často jezdila MHD i autem, tak chtěla něco lehkého kompaktního,, co nezabere moc místa, což GT3 dost místa zabere a váhově to taky nic lehoučkého není.
Dej pak vědět, co jste vybrali ![]()
@Etcetera78 Podle toho co tu pisete to vypada dost jednoznacne.
Urcite se ozvu. A poslu fotku. Moc diky za rady.