Zasílání kočárku - PPL, ČP?

492
5.4.14 20:38

Zasílání kočárku - PPL, ČP?

Ahojky všem, máte někdo tady zkušenosti se zasíláním kočárku? Je lepší PPL, nebo Česká Pošta? Nebo jiná společnost? Moc díky za info :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Siluet
5.4.14 20:40

@sisi 1111 posílala jsem zrovna nedávno :-) posílala jsem ČP a platila jsem jen 170 korun. V krabici byl kočárek, autosedačka a další věci :-)

• Citovat
  • Upravit
66871
5.4.14 20:44

http://www.ceskaposta.cz/…/cenny-balik

Posílala jsem poštou asi za 150
Pozor na rozměry a váhu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
492
5.4.14 20:45
@Janeet píše:
@sisi 1111 posílala jsem zrovna nedávno :-) posílala jsem ČP a platila jsem jen 170 korun. V krabici byl kočárek, autosedačka a další věci :-)

Fákt? Tak to je fajn, já čekala daleko víc…Já posílám 3kombi. Tak nevím, zda to ale jedna krabice pobere. Jinak se zeptám, krabici jsi sehnala kde? Plánuji zítra nějaké obchoďáky, Asko apod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
492
5.4.14 21:03
@blecha72 píše:
http://www.ceskaposta.cz/…/cenny-balikPosílala jsem poštou asi za 150
Pozor na rozměry a váhu.

Moc děkuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Siluet
5.4.14 21:06

@sisi 1111 krabice jsem měla tři a manžel z toho udělal jednu velikánskou :mrgreen: doporučuji ti ale zavolat tam, nebo si tam dojít na poštu na ty rozměry, protože já si to už nepamatuju, když to překročíš třeba jen o cenťák, tak to je pak hodně drahý, tuším jednou tolik ;)

• Citovat
  • Upravit
7544
5.4.14 21:11

@sisi 1111 já posílala už asi 3 přes PPL a stalo to 230,– ale hned druhy den ho paní měla u pošty to trvalo dyl… Navíc nevím jak všude, ale ani u nás po Praze balíčky nevozej a třeba ani neprijedou a to přitom napisou a takhle se to opakuje i 3, takže já postu volim jako poslední variantu a co mám známy, tak na ni taky nadavaj :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
492
5.4.14 21:14
@Janeet píše:
@sisi 1111 krabice jsem měla tři a manžel z toho udělal jednu velikánskou :mrgreen: doporučuji ti ale zavolat tam, nebo si tam dojít na poštu na ty rozměry, protože já si to už nepamatuju, když to překročíš třeba jen o cenťák, tak to je pak hodně drahý, tuším jednou tolik ;)

Určitě, díky všem :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17019
6.4.14 07:28

Já posílám přes společnost fofr, trojku ve dvou balíkách a cca 220,–

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...