Kočárky Peg Pérego Book Plus Modular SL Switch

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
24.3.14 13:44

Kočárky Peg Pérego BOOK Plus Modular SL Switch

Ahoj holky, nemáte některá zkušenosti s tímto kočárkem - Kočárky Peg Pérego BOOK Plus Modular SL Switch? Termín mám začátkem září, tak hledám kočárek, do kterého se mi mimčo vleze) Díky..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
42
24.3.14 14:01

Ahoj, já mám BOOK PLUS S SET MODULAR SEAT POP UP. V podstatě je to to samé, akorát novější verze…kočárek mám teda zatím týden a mimčo se nám má narodit v květnu… takže z praxe ozkoušený není, ale celkově jsem dlouho vybírala a myslím, že to byla dobrá volba :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
1.1.15 20:15

Ahoj, @Broox mohla bych se zeptat, jak jsi spokojená s kočárkem BOOK PLUS S SET MODULAR SEAT POP UP? Čekáme mimčo v květnu a když jsem viděla na youtube video k tomuto kočárku, tak jsem byla hrozně nadšená. Moc bych ocenila zkušenosti z praxe.
 Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.1.15 11:14

Já mám taky Peg pérego pop up, jezdíme s ním cca měsíc. Vzhledově je kočárek moc hezký, ale patří mezi nižší, takže manžel občas při chůzi kope do té spodní tyče, kde je brzda. Výhodou je, že se dá složit i korba, osvědčilo se nám to při vánočním přejíždění. Na korbičce taky využíváme možnost zvednutí dna (miminko máme blinkací). Je třeba ale počítat s tím, že podvozek, tedy kola, jsou trochu tvrdší, netlumí moc nárazy. Je to takový městský kočár. Jinak výborný na ovládání jednou rukou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
3.1.15 10:09

Moc děkuju za info. Nám se právě na netu moc líbí, ale ještě si ho určitě pojedeme prohlédnout a zkusit do nějaké prodejny. Já se právě bojím hlavně těch koleček. Vím teda, že moc sněhu zatím nebylo (aspoň u nás), ale i když je takhle trochu tak jezdí v pohodě? My jsme sice z města, ale nějaké lesoparky, kam bych ráda jezdila, tady máme, tak doufám, že aspoň ty to zvládne. A kdyby sis mohla vybrat znovu, pořídila bys ho?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí