Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj holky, potřebuju poradit, mimi se nám narodí v červenci a potřebujem už konečně vybrat kočárek. Moje představa, aby v zimě (tedy když mimi bude cca 6 měsíců) se mi tam vešel, pokud možno kočárak nepromokavý, abych nemusela pořád tahat ten ošklivej igelit přes to. A aby nebyl ošklivej
trochu nějak zajímavej (kytky, kolečka…)
Tak to nevím, o tak nepromokavém kočárku jsem neslyšela. Já tu vkusnou pláštěnku ocenila zejména proto, že mi na dítě nepršelo a nesněžilo ![]()
mám obě děti květnové a zimu odjezdily v hluboké korbě obě, mám PP GT3, korbu má tak průměrnou
Mrkni na Roan Marita. Mám ho a jsem maximálně spokojená. Existuje spousta vzorů. A pláštěnku jsem přes něj měla stejně, nemusíš ho mít na kočárku, ale pod ním, a přetáhneš jen za deště, ne?
Děkuju holky… nemyslim že nebudu použivat pláštěnku, je jasny, že pokud bude slejvák tak jo…ale takovy to mrholení atd. aby hned nebyl nacucanej…
http://www.darababy.com/…x-p-214.html
ten se mi docela líbí…a i rozměry větší..
http://www.aaakocarky.cz/…ng-2013.html
měla sem vybranej tenhle…ale nevim nevim..
@Nemesy mrholeni unese snad kazdy kvalitnejsi kocar. Jeste jsem se nesetkala s kocarem, ktery by promokl. Bezne jsme jezdili za chumelenice, kdy behem prochazky napadly treba 2cm snehu a zadny kocar to nepolozilo ![]()
Mám firkon verano long a jsem spokojená Niky je 6 měsíců a krásně se ještě do korbičky vejde a mám černý s kytička
Bezne mrholeni a slabsi dest by mel snest snad kazdy kocar, ovsem uz se nevyhnes tomu, aby bezne nenamrholilo ditku boudickou dovnitr, ale tak zas muzes stinit (o tom, ze to bude estetictejsi nez natazena plastenka ale lehce pochybuji). Ja osobne plastenku pouzila jen parkrat, v desti jsem jela malokdy a vetsinou to kocar opravdu ustal, velky byl, ze jsem v nem vozila vleze jeste osmimesicni, ale o tom, co je a neni osklive mam ponekud opacnou predstavu nez ty, takze ti ten svuj doporucovat nebudu, a kytkama ani kruhama je bohuzel nedelaji ![]()
@ugluk Normalne predstirej, ze nic o kvetinach a kruzich nevidis. ![]()
@Nemesy kajtex jsem mela a syn mi v hluboke polozene na zemi spal jeste v roce a to neni zadne tintitko
a ma vyborne zastineni hluboke korbicky v pripade vetru a fujavice
Já měla jané slalom pro malá je květnová, pláštěnku jsem vytahovala pouze tehdy pokud opravdu lilo jako z konve.
Pokud sněžilo a chumelilo(což u nás chumelí a sněží dost, bydlíme dost vysoko) tak jsem pláštěnku nevytahovala.
Kupodivu se mi malá nerozpustila ![]()
ale potkávam i maminky co dávají pláštěnku jen co sotva poletuje sníh…asi čekají, že jím dítka rychleji vyrostou, jak rostlinky ve skleníku ![]()
@St. Estephe doufam, ze to nevyznelo nejak spatne, ja proste jen ze nemuzu doporucit ten svuj, no
Jsem si plne vedoma, ze spouste maminek s kocarama s kytkama prijde osklivej ten muj a nemam to nikomu za zle
Ale potkala jsem za dva roky jezdeni s kocarem opravdu hodne ruznych modelu ruznych designu a cenovych kategorii a nevybavuji si zadny, ktery by promokl pri beznem mrholeni.
Takze bych zakladatelce pordila, at si vybere kocar dle svych pozadavku a estetickeho citeni a nejaka ta zakladni nepromokavost (kdyztak podporena impregnaci ve spreji nastrikanou na boudicku) by se mela dostavit automaticky.
Ja teda plastenku pouzivala minimalne proto, ze jsem ji pak susila a zapomnela pod kocar soupnout a kdyz pak venku zacalo prset, tak jsem si docela nadavala, nejak sla v te chvili estetika dost stranou, ale nepromoknul teda nikdy. Zname ano, ale ta s nim chytla pulhodinovy slejvak nejtezsiho kalibru (a plastenka taky doma).