Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj holky, prosim o radu, moc se mi libi sportovni kocarek brio go, ale ma nosnost pouze 15 kg, ale prijde mi hodne prostorny. Syn ma rok a ma uz skoro 11kg a nevim, zda je pro nas zrovna nejvhodnejsi. Rozhoduji se mezi brio go a britax b-motion. Libi se mi, ze s briem se da i houpat a otacet sedacka, treba do budoucna na druhe ditko. Prosim poradite? Dekuji
Máte zkušenost s Brio Go?
Přidejte zkušenost s Brio GoTa nosnost je větší, těch 15 kg se psát musí. Jinak malá v roce 12 kg, ve dvou a půl těch 15 kg, ono už to pak tak neroste.
Diky, snad i u nas se zastavi
ten britax je do 17kg, ale zase si rikam, ze 2 kila asi nehrajou zadnou roli.
Já mám obyčejný Chicco Multiway, občas jí ještě vozím plus batoh a nákupy, určitě vozím i přes 20 kg a pořád drží.. Takže bych se nebála.
Diky moc za nazor
tal myslis, ze to brio by to melo zvladnout jo? Libi se mi i vzhled kocarku. Ja mam trojkombinaci a ten britax mi prijde hodne podobny na ten co mame doma a chtela bych neco jineho ![]()
No toho se taky bojim, ale co jsem cetla diskuze o briu, tak holky psaly, ze se sjedou pouze trochu a pak drzi uz svuj tvar.
Soudím jen podle obrázků
Osobně jsem zamilovaná do Baby joggeru, prostorný, super skládání http://www.baby.jogger.cz/ Kamarádka má Elite - trojkolka, sporťák, super je i to Citi mini. Kdybych měla někdy druhý dítě, koupím za pár stovek obyčejný houpací kočár - klidně pevnou čtyřkolku a po tom půl roce Baby jogger ![]()
Ten se mi taky libi, ale neprosel u manzela…takze tak
libi se nam prace ty dva, britax dobry, ze ma nafukovaci kola (ale je hodne podobny na ten co mam doma) brio se mi libi, ze jde houpat a otacet po smeru, jen ty kolecka no…
Ahoj, mam Brio go, spokojenost maximalni, mam ho od zacatku. Samozrejme, kazdy kocarek ma nejake mouchy..ale pro rocniho bych ho uz asi nekoupila. Mam jeste Baby Joggra city mini 3 (misto golfek), taky super, tobe bych doporucila BJ Gt, gelova kola, maminy chvali do terenu, sice trojkolka ale lehci nez brio, polohovani madla ma taky. Jedine na co jsem si musela zvyknout ze se neda otocit sedacka, ale to vadi jen me, moje zvedave mimco je nadsene. A hlavne ta mega strecha, to se brio muze jit zahrabat, a mega prostor v kocarku…
My prave mame doma easy walker qtro a tam je mista a mista. Brio se mi libi, ze jde i houpat a otacet sedacka. Trojkolky se nelibi menzelovi. Dekuji za nazor ![]()
Brio je krasne dlouhe, ale sirka standart, spokojenost je u nas velika, ale i tak mam vetsi a hlavne lehci kocarek kdyz se s nim taham sama…a na rychle presuny…nejlepe vyzkouset v nejakem obchode a dat si do nej prdolu
Ahoj,
nabízím kočárek Brio sing, případné dotazy ráda zodpovím ![]()
Osobně sice Brio nemám, ale tady ve Zlíně jich spousta jezdí a má je i hodně mých kamarádek a pokud bych dneska řešila trojkombinaci, asi bych šlo do něj. Pěkně houpe, phodlný spoˇ%ták a ta možnost otočení sedačky je super. Jak jsem měla možnost vidět, tak se i dobře skládá do auta. A co jsem slyšela od kamrádek, tak ovládání super. Co se týče nosnosti, můžes zkusit napsat výrobci resp. dovozci. Ta nosnost 15 kg se uvádí podle nějaké evropské normy, ale většina kočárků má nosnost vyšší.
@0nikola píše:
My prave mame doma easy walker qtro a tam je mista a mista. Brio se mi libi, ze jde i houpat a otacet sedacka. Trojkolky se nelibi menzelovi. Dekuji za nazor
A s čím jsi nebyla u easywalkera spokojená, že jsi hledala nový kočár?