Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj jaké znáte značky českých kočárků a máte s nimi zkušenost? Já znám jen značku patron děkuji
@ewika ja mám Libertu, byla jsem spokojená, je to velký prostorný kočárek. Kupovali jsme ho jako druhy, první byl rychle malý, stal par korun a do terénu super ![]()
Český je jedině Patron, máme ho právě proto, že jsme chtěli český kočárek, ne žádný polský šmejd, a je super. ![]()
@Cosmos píše: Český je jedině Patron, máme ho právě proto, že jsme chtěli český kočárek, ne žádný polský šmejd, a je super.
Tak ono není jen Česko a Polsko ![]()
Jinak taky se mi vybaví jen Patron ![]()
@Krkael píše:
Tak ono není jen Česko a PolskoJinak taky se mi vybaví jen Patron
Vím.
Ale polských je fakt spousta, a kamkoli jsme přišli, a řekli jim parametry, cpali nám poláka, např. Dorjan. ![]()
@Sibyla0 píše:
@Krkael zlatý německý ručičky, viď?
Ou jé
![]()
@Cosmos píše:
Vím.Ale polských je fakt spousta, a kamkoli jsme přišli, a řekli jim parametry, cpali nám poláka, např. Dorjan.
No a cos jim řekla za finanční limit? Já teda kamkoli přišla a řekla svoje požadavky, v žádným z obchodů mi nenabídli polskej šunt ![]()
Taky znám patron a Libertu. Jinak my měli Polskej kočárek a maximální spokojenost. Prostorná taška na miminko, velká hluboká korba, prostornej sporťák, žádný terén pro něj nebyl problém. V poho jsme v něm odvozili dvě děti. A to v něm holky dělali psí kusy.
@Krkael píše:
No a cos jim řekla za finanční limit? Já teda kamkoli přišla a řekla svoje požadavky, v žádným z obchodů mi nenabídli polskej šunt
Cenu jsme neřešili, chtěli jsme stabilního teréňáka, co všechno vydrží. A máme. ![]()
Ono, odkud je třeba populární X-lander. ![]()
@Cosmos píše:
Cenu jsme neřešili, chtěli jsme stabilního teréňáka, co všechno vydrží. A máme.
Ono, odkud je třeba populární X-lander.
Polsko, jistěže. Ale řekla bych, že takový Polsko první jakosti, není to vyloženě herka…
@Cosmos Mně se na PL kočárech nelíbí, že z nich to Polskou kouká… Např. výrazný a kýčovitý barvy, divný materiály, takový „naducaný“ jsou…
Nelíbí se mi.
@Sibyla0 píše:
@Krkael jo tak ten je typickej
Kunert VIP ![]()
Jako mezi náma, ono i Němci maj „VIP“ typy kočárků
Vlastně jsou skoro stejný koukám ![]()
Česká značka je ješte Navington, jestli se nepletu. Ty jsou hezké, kvalitní, ale trochu dražší ![]()