Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Pokud ti kočár do sjednané doby nedodají, tak si nech vrátit zálohu a objednávku zruš. Je to porušení podmínek smlouvy.
Já si u nich nedávno objednala sedačku do auta a slibovali mi dodání do týdne. Když se mi nikdo do 14 dnů neozval, tak jsem tam naběhla, sedačka byla už naštěstí na prodejně k dispozici. Kdyby jí tam neměli, tak bych si taky nechala vrátit peníze a objednala jí jinde. Ta prodavačka, co mi jí objednávala, jim tam napsala špatně můj email, takže mi oznámení o dodání zboží nepřišlo
![]()
@jezzz Nojooo…Malvík…
Si počti… ze začátku docela dobrý, ale pak se to rozjede
https://www.emimino.cz/…nosti-39378/
Ale neboj, myslim, že svoje zboží dostaneš… jen to prostě neni jednoduchý no
![]()
Patřím k těm co objednávku rušili a už u nich nikdy nikdy nikdy neobjednám nic! ![]()
Zalohu si okamzite vyzadej zpet - tady bych uz teda fakt necekala a Malvik - ty voe, nikdy vice.
Hartana jsem objednávala v německém eshopu a do 14ti dní byl doma.
Holky moc díky!
Objednávala jsem jej přes eshop, do emailu mi 02. 01. napsali že dodací lhůta je 10 - 12 týdnů. Takže to vychází na konec března max. Tak když to tam nebude ani pak, tak naženu manžela na prodejnu (má 190 cm, 110 kg a prořízlou pusu) a nechám si vrátit peníze. No a zajede se pro kočár do Kolína…
Manžel by tam nejradši naběhl hned, včera byl strašně vytočený, když jsem mu o tom říkala. Ale jelikož jsou ještě furt " v termínu", tak jsem tam zatím nejela..Ale uvidíme, když mi nenapíší jak dopadla urgence v Německu, tak si příští týden udělám výlet na pobočku s manželem…
Já jsem blbá, nečetla jsem si recenze na Malvíka a dala jsem na první dojem. Když jsem tam byla poprvé, tak jsem se jela podívat na kočár a natrefila jsem na super prodavačku. Tak mne do včerejška nenapadlo, že by mohl být nějaký trabl ![]()
Ale nebudu lhát - když mi slečna řekla, že v první půlce ledna v německu nepracují, tak že je to o to posunuté, tak jsem jí měla sto chutí praštit na dálku. Kdyby mne na to upozornili v prosinci, tak jedu do Kolína rovnou.
@jezzz Ahojky, také mám Kočár Hartan z malvíka - mě rovnou řekli, že dodací lhůta je 3 měsíce a přesně tak to bylo (minulý rok objednávka o vánocích a dorazil v půlce března) - vše v pořádku. S kočárem jsem maximálně spokojená
VYDRŽ
No jo, Malvik.
Ja uz mam teda kocarek doma, ale byl to celkem porod ![]()
Kazdopadne me ubezpecili, ze by mi kdyztak dali nahradni. No ale pokud ses z toho ve stresu, tak to zrus a objednej jinde… Ja jsem o tom taky uvazovala a najedou prisel mejl, ze je na sklade.
@jezzz Hartan má v Čechách šílený dodací lhůty snad kromě jednoho obchodu. Já si ho vyhlídla na podzim, ale potřebovala jsem ho hned jako náhradu za rozbitý sporťák takže jsem seděla u počítače a obvolávala všechny e-shopy, který ho prodávaj. Bylo mi řečeno, že je to dražší kočárek takže tady o něj neni moc zájem tak ho nemají naskladněný kromě kocarky.cz
@marky9 Díky za uklidnění ![]()
Já si říkám, že ze začátku jej potřebovat nebudu, tak se tak moc neděje. Ale za ty peníze bych čekala trochu více rychlosti. Přece jen úbez autosedačky stojí 23 500 Kč a to je podle mne fakt hodně.
V obchodě jsem se do něj zamilovala (jela jsem tehdy kouknout na jiný) a jinak jej všichni chválí, takže u Hartanu zůstat chci
Jen mi přišla včera slečna krapet arogantní. Ale třeba jen blbnu z hormonů a slečna byla ok, to je taky možnost.
@Lane Úplně ve stresu nejsem, to spíše manžel. Jen mi to přijde strašně dlouhé. Objednávat jej jinde dokud mi nevrátí zálohu nebudu. Těch 10 000 Kč co mám zaplacených u Malvíka by mi přece jen chybělo.
@medun Tak to jsme na tom stejně
Také se mi nechtělo věřit, že to trvá 10 - 12 týdnů ale kromě Kolína jej nikde namají. Obvolala jsem snad tucet eshopů a přes net jich prošla ještě více. No a do Kolína (kocarky.cz) tehdy odmítl jet manžel. A teď se mi tady rozčiluje, že kočár stále není. Chlapi no ![]()
@jezzz pokud to ještě není po termínu, není důvod tam jezdit a dělat dusno, oni nejsou povinni ti do konce března nic vracet, když nebude ani 1.4., nechala bych si vrátit peníze. Já s Malvíkem zkušenost mám dobrou, ale ne z netu, vždy jsem kupovala v obchodě a co bylo skladem
@jezzz no já myslim, že se bát nemusíš, že by vám ho nedodali a určitě budeš spokojená. To je pan kočárek ![]()
Ahoj holky, neobjednávala jste prosím některá kočárek od Hartanu přes Malvíka?
Objednávala jsem jej 24. 12. Samozřejmě jsem musela zaplatit zálohu 10 000 Kč (tu zálohu chápu). Včera jsem tam volala, kdy bude cca kočár a řekli mi, že tak v cca půlce dubna. Ještě to ověřují v Německu, ale i tak se strašně divili, co se mi na té lhůtě nezdá
Počítala jsem s avizovanou lhůtou 10 - 12 týdnu (od ledna, tedy max do konce března), avšak tohle mi příjde už moc…
Nevíte náhodou, zda vrací v těchto případech zálohu? Termín porodu mám 24. 03. a čekat do půlky dubna, zda budu / nebudu mít kočár fakt nechci
Celkem teď lituji, že jsem si pro něj radši nezajela rovnou do Kolína…
Díky moc za rady.