Kočárek - Hauck Shopper, srovnání

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
4.3.14 08:10

Hauck shopper - názor

Ahoj maminy. Ráda bych se zeptala na názor na kočárek hauck shopper.

• je dobře ovladatelný?
  • hodí se i na procházky do lesa atd?
  • je dostatečně velký?

objednávám ho přes net a neviděla jsem ho v reálu…tak prosím, jestli někdo máte zkušenost? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Máte zkušenost s Hauck Shopper?

Přidejte zkušenost s Hauck Shopper
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12666
4.3.14 08:29

Ja ho taky objednala a hned druhy den vracela, je to peknej krap, vysel me i s plastenkou na 3300 tusim a teda neprezil cestu balikem a prisel nalomeny, to nevim co by z nej zbylo po pulrocnim pouzivani syna, kt.ma 11kg… navic zadova operka mu koncila pri sedu zaroven s hlavickou a to ma jen 77cm…nechci nikoho urazit, treba ho nekdo ma a bude tvrdit opak ale me prijde takovy vietnamsky :roll:
nyni mam v obchode vyzkouseny a uz objednany valco baby snap 4 za 5tis. a to je fakt rozdil, prostorny a pritom jen 6kg vazici, kvalitni kocarek, dlouha zadova operka sice o 2tisice vic ale ten rozdil odpovida :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3819
4.3.14 08:52

V zadnem pripade! Shopper je opravdu jen na „sopikovani“ v nakupnim centru, naprosto nevhodny do terenu… i po meste se s nim jezdi blbe

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28602
4.3.14 09:01

Nedoporučuju :/ jezdilo se mi s ním špatně a to jsem jen popojížděla s 6kg prckem, neustále mi zavazela brzda atd. Za mě je lepší nuna nebo mamas and papas luna

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí