Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj maminy. Ráda bych se zeptala na názor na kočárek hauck shopper.
objednávám ho přes net a neviděla jsem ho v reálu…tak prosím, jestli někdo máte zkušenost? ![]()
Máte zkušenost s Hauck Shopper?
Přidejte zkušenost s Hauck ShopperJa ho taky objednala a hned druhy den vracela, je to peknej krap, vysel me i s plastenkou na 3300 tusim a teda neprezil cestu balikem a prisel nalomeny, to nevim co by z nej zbylo po pulrocnim pouzivani syna, kt.ma 11kg… navic zadova operka mu koncila pri sedu zaroven s hlavickou a to ma jen 77cm…nechci nikoho urazit, treba ho nekdo ma a bude tvrdit opak ale me prijde takovy vietnamsky ![]()
nyni mam v obchode vyzkouseny a uz objednany valco baby snap 4 za 5tis. a to je fakt rozdil, prostorny a pritom jen 6kg vazici, kvalitni kocarek, dlouha zadova operka sice o 2tisice vic ale ten rozdil odpovida ![]()
V zadnem pripade! Shopper je opravdu jen na „sopikovani“ v nakupnim centru, naprosto nevhodny do terenu… i po meste se s nim jezdi blbe
Nedoporučuju :/ jezdilo se mi s ním špatně a to jsem jen popojížděla s 6kg prckem, neustále mi zavazela brzda atd. Za mě je lepší nuna nebo mamas and papas luna