Kočárek - X-Lander XQ

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
242
24.2.14 11:46

X-LANDER XMove, XA, XCite, XPulse- 2014/2015? Jaký doporučíte?

Dobrý den.

V červenci se nám narodí děťátko. Začala jsem teď vybírat kočárek. Docela se mi zalíbil kočárek X-LANDER. Ovšem… vzhledem k tomu, že je to naše první děťátko, nedokážu posoudit, zda je korbička jak normální, tak sportovního kočárku dosti velká. Nerada bych, aby tam děťátko bylo zbytečně stísněné.

Chci vás tedy velmi pěkně požádat o vaše názory a zkušenosti s těmito typy X-LANDER kočárků, dále zda si myslíte, že jsou korbičky dostačující, či malé. Případně, jaký jiný podobný kočárek (jiný výrobce) by jste mi doporučili. Ráda bych nějaký sportovnější kočárek, kde se dá dokoupit nejrůznější vybavení, má větší kola, není příliš těžký a dá se na něj nasadit jak korba normální, sportovní, tak i autosedačka.

Je možné tyto kočárky 2014/2015 už někde u vás vidět? Ráda bych se na ně šla podívat.

Děkuji Velmi krásně

Příspěvek upraven 24.02.14 v 12:45

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12743
24.2.14 11:59

Mám x-move. Krbička je průměrně velká. Syn v ní jezdil do 9. měsíců dcera to vydrží asi ještě déle.
Sporťák je taky v pohodě, ale musíš počítat že otočné sezení trochu zužuje sedačku. Letos v zimě měl dvouletý syn v kombinéze s fusakem už prostor ťip-ťop.
Vyhovuje mi že se tam dá připnout sedačka maxi-cosi, ale to už jde dnes na hodně kočárků. Celkově jsem s x-landerem docela spokojená

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
24.2.14 12:34

XQ vypadá hezky. My máme sice taky X-move, ale přijde mi skoro totožný s XQ. Výhodou jsou jistě ta dopružená kola, což X-move nemá. Ta boudička s okýnkem je teda na prd. Musíme ji zakrývat plenou. Super je ta rukojeť potažená kůží, neškube se jako molitanové, a je velmi příjemná. Jinak kočár je to bytelný, nešetřili jsme ho, a nikdy jsme s ním neměli sebemenší problém. Prostorný mi přijde dostatečně. Váží sice dost, ale je lehounce ovladatelný, perfektně se s ním zatáčí a jde lehce složit. Otáčecí boudička je výhodou, hlavně kvůli ní jsem ten X-move kupovala. Za ty peníze je to určitě dobrá volba :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí