Čtyřkolka s co největší korbou, nafukovací kola s ložisky

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
23.2.14 15:16

Sháním kočárek-čtyřkolka

Ahojte prosím Vás, Chtěla bych poradit- sháním kočárek- čtyřkolku. Máme spoustu času, miminko přijde až začátkem podzimu…)
Mezi mé požadavky patří samozřejmě co největší korba (miminko příjde začátkem podzimu, tak abychom do něj vlezli v zimě i ve fusaku), nafukovací kola s ložisky, přehazovací rukojeť, aby miminku nesvítilo do očiček a nefoukalo do obličeje (výškově nastavitelná rukojeť je snad již samozřejmostí- partner je ode mě vyšší o 25 cm :D). Vzhledem k nutnosti cestování bych ocenila co nejmenší velikost po složení kočárku a samozřejmě i váhu. Nejlépe s ruční brzdou na rukojeti (@nozu děkuji za upozornění, samozřejmě si to odporuje s přehazovací rukojetí. Díky moc).
Obávám se, že kočárek, který by přesně odpovídal mým požadavkům bych si musela asi vyrobit sama. Mezi požadavky jsou samozřejmě takové, které bych dokázala oželet, ale i takové, ze kterých bych ustupovala jen velice nerada.
Moc Vám všem děkuji za Váš čas a ochotu podělit se o zkušenosti a hlavně za typy na ty podle Vás nejlepší kočárky. Děkuji :D

Příspěvek upraven 23.02.14 v 15:38

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21516
23.2.14 15:24

@Pampeliška11 pokud chceš přehazovací rukojeť nebude mít ruční brzdu. to si dost silně odporuje. Po zkušenostech s dvěma dětmi bych koupila pro začátek Inglesinu (má všechno co chceš kromě přehazovací rukojeti a brzdě na madlu, ale sluníčko vyřešíš plínou přes korbičku) a pak sporťák quinny speedy. k inglesině jsem měla vajíčko maxi cosi a jako podvozek pod něj quinny speedy. pro mě absolutně ideální kombinace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101534
23.2.14 15:27

@Pampeliška11 Pochybuji, že kočárek vyhovující těmto parametrů jde vůbec vyrobit :) ona se fyzika a mechanika ošidit nedají…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.2.14 15:29

Ano, děkuji, srovnala jsem tři kočárky, které měly každý něco, a tu brzdu- až jsi to napsala, došlo mi, že je to blbost. Děkuji za reakci :D. Hezký den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13745
23.2.14 16:02

Pokud s ním budeš hodně cestovat, ať už autem nebo mhd, tak vyber hlavně podle té váhy. Obrovská korba na podzimní mimi není nutná (v zimě je malé a vejde se do každé korby a další rok už korbu potřebovat nebudeš), navíc je v ní dítě pár měsíců. Záleží taky, jestli bydlíš ve městě nebo na vesnici.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.2.14 16:07

@AnastazieB Děkuji. Bydlíme na vesnici, proto je potřeba více dojíždět (obchod, lékárna ap…)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2155
23.2.14 16:19

Ahoj,
já už jsme tady víckrát doporučovala Gesslein F6, já ho teda mám bez ruční brzdy, ale dělá se i s ní. http://www.eshopbaby.cz/…hb-air-2014/
Podlě mně splňuej všechono, co píšeš, já mám prosincové miminko, taky jsme hledala něco podobného. Z hlubokcýh variant má korbu, pevnou tašku nebo měkkou takšu, já mám teda tu měkkou, je nejdelší a zároveň i nejlevnější z těch tří variant. Jinak teda od loňska, co mám i já, nemá kola nafukovací, ale nový systém AIR+ - mělo by to mít výhody nafukovacích kol, ale nepíchneš. Já s ním jezdím po Praze včetně největších dlažebních kamenů, lesní stezky, MHD, do staré tramvaje ho zvládnu zatím vyložit i sama, po esklátoru taky, vešla jsem se i do starého extra úzkého výtahu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.2.14 16:27

@selia Ahoj, taky moc děkuji za inspiraci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí