Stokke scoot - zkušenosti?

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
735
21.2.14 15:34

Stokke scoot

Ahoj maminky, máte již nektera zkušenost s tímto kočárkem? Me se moc libi, ale vadi mi, že nemá madlo pro dite. Prosím o Vaše recenze a zkušenosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Máte zkušenost s Stokke Scoot?

Přidejte zkušenost s Stokke Scoot
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
735
21.2.14 15:37
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
735
21.2.14 15:39

Ja ho ještě nemám, ale libi se mi, ze je lehky (cca 10kg), ma otocnou sedacku, dostatecne velký nákupní košík, sedacka taky celkem prostorna (na zivo). Jen mi dost vadi, že nemá madlo pro dite. Přemýšlím zda by nešlo nějak svepomoci přidelat. Co myslite?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
alli_li
21.2.14 16:13

Pro jak staryho prcka to mas? Ja jsem deti mela rovnou v golfkach taky bez madla a v pohode, nemela jsem pocit ze by jim chybelo. Stejne ze zacatku byki prikurvotany az byli starsi tak jsem je nepoutala vubec.

Ja potrebovala kocarek do mesta a do MHD takze u me vitezila skladnost a lehkost kocarku a taky to kolik nakupu uveze :-)

• Citovat
  • Upravit
735
21.2.14 16:17

@alli_li malý by do něj sel od 6ti mesicu a on je právě takový zivoucky a pochybuju, ze by chtěl jen tak sedět opreny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
735
21.2.14 16:20

Ja taky prave potrebuju kocarek do mhd a aby se do nej dalo nakoupit. A jsem prcek a tenhle mi rozmerove uplne vyhovuje. Navíc je moc hezký. Sice drazsi, ale uz se nabizi i na bazarech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10854
21.2.14 16:36

@Mikys Myslím, že bude dost nedostatečná stříška, přestože je tam kšilt. Dokupuje se ještě slunečník a ty jsou celkově k ničem, pokud třeba fouká, či se slunce točí.

Z videa jsem pochopila, že ten zip je k ničem, poněvadž tam není prodloužení té stříšky, nýbrž se ta krátká stříška překlápí dle libovůle, ale zůstává tam nekrytý prostor.

Vadily by mi i malá kolečka. Pokud by byly větší, tak to nebude jen další hrkávka za dost peněz. Ale designově je moc hezký.

Kladně hodnotím ten koš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1075
21.2.14 17:05

@Mikys
No nevím mne by to madlo chybělo a malému taky.
Pokud mužu do města a MHD bych doporučila třeba bj citi mini gt, bugaboo bee, britax b-mobile

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.3.14 12:06

Ahoj, taky se pro něj rozhoduji a nepochopila jsem, jaké madlo máš na mysli :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
735
2.3.14 21:44

@Aminabobina
Takova ta „tyc“ co byva pred dítětem. Jak se za nej muže držet. Koukni, ze ho tam nema. Ale pritel rikal, ze ho tam nejak pridela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
735
2.3.14 21:47

@Aminabobina Ja jsem se do nej zamilovala. Jen by mohl jeste mit lepsi kolecka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.3.14 20:50

Jé, já blbě koukala..myslela jsem model Xplory

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4583
17.4.14 15:46

Ahoj @Mikys,
jak to dopadlo? Mate Scoota doma?

Ja ho byla dnes omrknout na prodejne. Pred tim jsem mela Bugaboo bee plus, ale kdyz v nem dcerka spala, cely kocar s ni spadnul, okamzite jsem ho prodala.. Takze vybiram novy.

Ke Scootovi.. Je to velky konkurent Bee. Sedacka se da otocit po smeru i proti smeru jizdy. Da se sklopit do lehu na obe strany a pritom boudicka se nehne… Velke plus oproti bee. Dite ma vetsi soukromi a je lepe chraneno.

Sedadlo je mnohem vys. Je tam takove stupatko, ktere se da pridelat na obe strany - prijde mi prakticke, to Bee nema.

Rukojet se da dat do 2 poloh, me ta spodni vyhovovala, jsem mala. Bee ma tech poloh vic.

Velek minus vidim ve hmotnosti. Je dost tezky cca 11,5kg. Ale zase super stabilni, se spicim ditetem nespadne.

Sklada se cely jako kazde golfky.

Neni odpruzeny, to by taky mohlo byt minus. Bee je.. Myslim ze mozna jako jedine golfky.

Ani Bee ani Scoot nemaji madlo. Dcerce to nevadilo - Bee milovala, sedla si a jela, ani nemusela byt pripoutana.

Scoot ma super kos a da se do nej dostat skvele z obou stran - to Bee ma na prd.. Dostanes se do nej jen pres nozky prcka :/

Priznam se, ze Bee je ma srdecni zalezitost, kdyby s malou nespadl, mam ho do ted. Velmi se mi designove libi a je super ovladatelny a lehky.

Bee ma vymakany sed - da se zmensit/zvetsit jak sedaci cast, tak i zadova = dite roste s kocarkem

Kdyz jsem to ted tak sepsala, tak u me asi porad vede Bee :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
735
17.4.14 19:59

@Martooni
Ahoj, zatim nemam, jeste jezdíme s korbickou. Co se tyce madla pro dite, pritel ho tam pridela ( snad se to povede), nasemu prckovi by asi jinak chybelo. Jemu bude 6m, takze pro něj he to nutnost. Co se tyce odpružení v eshopech pisou, že ho ma- ale to se mi nezda. Jeste mi troskz vadi, že ma jen dve polohy zadove operky, pritom by stacilo kdyz by nejak vychytali to poutko, kterym se to ovlada. Pro me ještě nevýhoda, že maly nedosáhne na tu podnozku; takže nez doroste mz budou viset nozicky. Ale stejne si ho poridim, kazdy kocar hold ma neco :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4583
27.5.14 15:04

Ahoj @Mikys, tak jsem neodolala a Scoota koupila. Puvodne jsem mela objednane Bee plus, ale kdyz ani po mesici stale nebyl, rozhodla jsem se pro Scoota. Odpruzeny je skvele, snad stejne jako Bee, nevim, jak to delaji, ale to me pozitivne prekvapilo :D.

Ano, 2 polohy zad. operky ma, ale vubec mi to nevadi..stejne jsme tu prostredni skoro u zadneho kocaru nepouzivali.

Ale to by asi nedosahl ani s Bee. Je jeste malicky. A vy nemate sportak? Me se zda, ze do Bee, Scoota nebo jakychkoli golfek jsou deti lepsi az od roka ;) ale to je jen muj osobni nazor.

Super je velmi dlouha lezici plocha, to me taky prekvapilo.

A striska je taky super dlouha..jeste jsem si k nemu pridala slunecni clonu od Gessleinu, co mam a zakreju tak celou dceru i s nozickami a to ma nejakych 90cm. Rozhodne ma strisku delsi nez Beecko. Slunecnik mi taky prijde k nicemu :nevim:

Kdyby te, cokoli zajimalo, ptej se. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4