Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Stokke Scoot?
Přidejte zkušenost s Stokke Scoot@Guccinek Bugaboo bee ti určitě nahradí golfky. Stoke scoot je něco mezi golfkami a sporťákem. Je o dost těžší. Nicméně, já mám sporťák a k tomu Stoke scoot. Bugaboo bee jsem prodala, když se spící dcerou spadnul. Stoke mám v kufru v autě.. sporťák na zahradě v pergole. Využiju oba.
Uvazujeme o kocarku Stokke Scoot, akorat mi lezi v hlave jedna vec. Takova ta podlozka na nozky, nebo jak to nazvat, neni polohovatelna. Tim padem kdyz dite spinka a polozi se to do lehu, tak ma porad zalomene nozky dolu. Co si o tom myslite? ☺
@Sofinka14 píše:
Uvazujeme o kocarku Stokke Scoot, akorat mi lezi v hlave jedna vec. Takova ta podlozka na nozky, nebo jak to nazvat, neni polohovatelna. Tim padem kdyz dite spinka a polozi se to do lehu, tak ma porad zalomene nozky dolu. Co si o tom myslite? ☺
Ano, tak to je. Nvim, co ti k tomu rici, ani Bee nema polihovatelnou nozni operku. U vetsich deti to myslim ani neni potreba
. Neprislo mi, ze by to dcerce vadilo. Casto se schoulila na bok a mela treba jen jednu nozku dole.
Ok, díky moc.
Nebudu to tak řešit. Jen mě to napadlo. Ale tak asi je pravda, že u větších dětí je to na pohodu. ![]()
Ahoj holky, chci se zeptat na scoot v1, jak se s nim jezdi po dlazbe nebo po terenu? Ja jsem si totiz poridila golfky, ale strasne me znervoznuje jak ty kolecka i na normalnim chodniku „rachtaji“. Mela jsem sportak s nafukovacimi koly a to byla paradni ticha jizda. Ted bych chtela neco trochu lehciho, stabilniho, hezkeho. Scoot se mi libi, mam moznost koupit v1, tak se ptam.. Delaji ty kola taky kraval kdyz jezdi po chodniku? Diky za odp.
![]()
Já nemůžu nakonec posoudit. Od Scootu jsem ustoupila.
A případné řachtání tím pádem neřeším. ![]()
Taky ten zvuk nesnáším. Řachtání golfek a umělohmotného odrážedla.
To není nic pro mě.
Tím pádem máme to, co kravál nedělá v obou případech. ![]()
Ahoj,
Chytl me nejaky rozmar a chci si poridit jeste jeden kocarek (musim jednat rychle, nez si to manzel rozmysli, nebo zjisti cenu
)
Moc se mi libi scoot v2 ale mam par dotazu
1. Da se ovladat nalozeny pohodlne jednou rukou?
2. Jsou kolecka vhodna na dlazbu/kocicimhlavy? Nedelaji kraval?
3. Je znat ta vaha pri jezdeni?
4. Pokud mate scoot jaky pouzivate fusak?
5. NepAda spina z bot do kosiku?
6. Meni se jizdni vlastnosti, kdyz se predna sedacka do jineho smeru?
7. Je pohodlny pro deti do. 2,5 let? Cca vysky 90cm
8. Da se dokoupit madlo?
9.!jaka je manipulace, kdyz chci dat dite do lehu?
10.'nahradi golfky?
Diky moc, pozitri se na nej chci jit podivat a budto ho hned koupim nebo ne, musim jednat rychle ![]()
Taky by mě odpovědi na Vaše dotazy zajímaly
Snad se někdo ozve.. ![]()
@Vemas @tanis
Dlouho jsem tu nebyla a Scoota mám schovaného pro druhého prcka. Naposledy jsem s ním jezdila vloni.
Zkusím odpovědět:
1. Ano, bez problému
2. Na dlažbu v pohodě, po trávě už horší, kočičí hlavy horší, ale oproti Bee plus lepší
3. Váha při ježdění znát není
4. To netuším, jezdili jsme s ním v létě a po obchodech, takže jsem fusak neřešila
5. To netuším, jezdili jsme s ním v létě a po obchodech, takže žádná špína
6. Bohužel netuším, jezdili jsem s ním jen po směru jízdy (dcerka už byla velká 2,5let)
7. Myslím, že jo.
8. Ne
9. Rychlá, bez problému
10. Určitě!
Snad jsem alespoň trochu pomohla.
Ahoj maminky, mám taky Stokke scoota V1 a přikoupila jsem kolečk do terénu a musím říct že super. Měla jsem i Skkota xplory a crusi i Bugaboo bee. Každý máme jiné nároky a nebo se nám zamlouvá něco jiného. Já byla spokojená ze všemi. Kdyby některá chtěla, tak prodávám scoota V1 barva beige, ještě záruka.
Děkuji moc za názor.
Pořád o něm trochu uvažuju, že ještě uděláme nějakou výměnu.
Ale váhám a váhám. Můžete mi poslat na mail michaela. stotova@seznam.cz Vaši nabídku Scoota?
Nevadilo Vám, že nejdou polohovat nožičky?
A jak staré dítko jste v něm vozila?
Malá má teď 19 měs. A mám obavu, aby se tam se zimním fusakem vešla. Samozřejmě už hodně chodí, ale kočárek ještě využíváme a využívat budeme.
Díky moc.
S pozdravem
Míša
Dobrý den Míši, kočárek jsem v neděli prodala. Ale musím říct že je opravdu pohodlný a lepší než Bugaboo bee. Malá má 2roky a tři měsíce, u nás se kočárek používá jenom na sezení kdy nás bolí nožičky. Vůbec v kočárku neusne, jenom doma a v autě. A vůbec nevadí že tam není polohování nožiček, když se položí tak je dost velký aby si mimčo pokrčilo nožičky. Jsem tak trochu úchyl na kočárky a asi to není jenom moje úchylka, znám plno maminek co si pořizují další a další kočárky a Stokke vede.
Mějte se pěkně a ať dobře pořídíte Sylva.
No já jsem právě taky úchyl na kočárky. A manžel taky. Teď máme Quinny Moodd a velká spokojenost, ale mám problém s kolečkama. Lupou. A je to fakt blázinec.
už jednou jsme to měli na reklamaci a teď je to znovu, tak si říkám, jestli není čas ho poslat dál s opět novými kolečky a poslat ho dál a koupit nějaký jiný.
Myslíte to tak, že je Scoot dost velký na to, aby si děti lehly dál jakoby hlouběji dozadu a pokrčily nožky, jo? Já to polohování asi moc řeším.
Malá mi totiž, když je uťapkaná, častokrát i usne.
Každopádně moc díky za odpověď, Sylvi.
Podle mě je opravdu velký, ale taky záleží na dítěti malá se tam vlezla v pohodě ![]()